Zavřít reklamu

Samsung Galaxy Tab S Simple CoverPraha 2. července 2014 – Tablet Samsung GALAXY Tab S s nejvyspělejším mobilním displejem na trhu bude již brzy dostupný také v České republice. Již teď si jej však lze předobjednat, což se vyplatí hned dvojnásob. Zákazníci, kteří tak učiní v kterémkoliv ze značkových kamenných obchodů Samsung Brand Store (nutné objednat osobně na pobočce) nebo v eshopu www.alza.cz (klasická předobjednávka), dostanou zdarma polohovací pouzdro Book cover (pro bílý tablet bílé pouzdro, pro černý tablet pouzdro v barvě titanium bronze) a 32GB micro SD kartu. Tyto dárky získají v době převzetí v případě zaplacení objednaného tabletu předem. Akce platí pouze do oficiálního začátku prodeje zařízení, tedy do 18. července 2014.

Nejtenčí a nejlehčí tablet v portfoliu

Tablet Samsung GALAXY Tab S kombinuje nejvyspělejší zobrazovací technologii s celou řadou prémiového obsahu pro bezkonkurenční zážitek. Nabízí také rozšířené funkce pro snadný multitasking. Jeho špičkový WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED displej poskytuje více než 90 % barevného pokrytí Adobe RGB, takže vyjadřuje více barev než kdykoli předtím. Jelikož technologie Super AMOLED nevyžaduje podsvícení, je spotřeba energie nižší než u obvyklých  LCD displejů. GALAXY Tab S současně vyniká snadno přenosným designem − modely mají elegantní profil o rozměru 6,6 mm a váží pouhých 294 g (8,4 palce), resp. 465 g (10,5 palce).

Samsung Galaxy Tab S pouzdro titanium bronze

Stylové doplňky a prémiový obsah

Polohovací pouzdro Book Cover, které mohou zákazníci získat zdarma při předobjednávce tabletu GALAXY Tab S, je jeden z mnoha módních a praktických doplňků. Přizpůsobí se třem různým úhlům pohledu, takže umožňuje zaujmout co nejpohodlnější pozici při sledování videa, čtení nebo psaní. Doporučená cena pouzdra pro tablet velikosti 10,5 palce je 1 599 Kč s DPH, cena pouzdra pro velikost tabletu 8,4 palce je 1 399 Kč s DPH.

Jelikož je tablet GALAXY Tab S určený pro práci i zábavu, je dodávaný s rozmanitým prémiovým obsahem. Jeho součástí je například fotbalová aplikace Kick či optimalizované hry ​​od předních vývojářů. Čeští zákazníci mají navíc zdarma k dispozici elektronické verze deníků Blesk, Sport, týdeníku Reflex či magazínů Esquire a Dolce Vita.

Tablet Samsung GALAXY Tab S bude dostupný v různých verzích podle možnosti připojení: WiFi nebo WiFi/LTE. K dispozici bude s kapacitou 16 GB + MicroSD (až 128 GB) v bronzové nebo bílé barvě.

Na českém trhu bude GALAXY Tab S k zakoupení za následující doporučené maloobchodní ceny:

  • Samsung GALAXY Tab S 8.4 WiFi – 11 799 Kč s DPH
  • Samsung GALAXY Tab S 8.4 WiFi/LTE – 14 599 Kč s DPH
  • Samsung GALAXY Tab S 10.5 WiFi – 14 599 Kč s DPH
  • Samsung GALAXY Tab S 10.5 WiFi/LTE – 17 499 Kč s DPH

Kompletní seznam značkových kamenných prodejen Samsung Brand Store v České republice naleznete zde: http://www.samsung.com/cz/brandstore/.

Samsung Galaxy Tab S pouzdro bílé

 

Dnes nejčtenější

.