Zavřít reklamu

Samsung WhitePřestože většina fanoušků měla podle uspořádané ankety již několik hodin před zápasem o výhře Samsung White jasno, až takové fiasko Samsung Blue snad nikdo nečekal. Bílý tým si se sesterským týmem v podobě Blue poradil bez jediného zaváhání a s absolutní jistotou projel semifinálem bez prohraného matche, rozhodnuto tedy bylo už po třech hrách a Samsung White s celkem 12 výhrami a pouze jednou jedinou prohrou na kontě postupují do finále letošního mistrovství světa v League Of Legends.

Hned v prvním semifinálovém zápase se Bílí ukázali ve své plné síle a už od 12. minuty, kdy se fanoušci konečně dočkali first bloodu, za který si bonusové goldy odnesl topař SSW Looper za Akali, se to se Samsung Blue jen a jen sypalo, což vyústilo v konečné skóre 24:3 a zničení nexusu Modrých ve 29. minutě. Druhá hra už byla poněkud vyrovnanější, no po 10. minutě opět ukázal White své kvality a rozdíl mezi získanými goldy se už v jeho prospěch jen a jen zvyšoval, a to až do 33. minuty, kdy se White rozhodli hru ukončit zničením nexusu Blue, jejichž šance na postup se rázem výrazně zmenšila.

Třetí hru už snad ani není třeba komentovat, téměř do detailu se opakoval scénář z prvního zápasu a Samsung White s konečným skórem 28:3 ve 23. minutě potvrdili svou připravenost na finále šampionátu 2014, které se bude konat v neděli 19.10. a SSW se v něm postaví buď proti čínským OMG, nebo proti Star Horn Royal Club, kteří se do finále podívali i loni, tam ovšem podlehli jihokorejským SKT.

Samsung White

*Statistiky ze zápasů naleznete zde.

Dnes nejčtenější

.