Zavřít reklamu

Samsung SE790CPraha, 5. ledna 2015 Společnost Samsung Electronics na veletrhu spotřební elektroniky CES 2015 v Las Vegas představila kompletní řadu prohnutých monitorů a displej pro komerční využití SMART LED Signage.

Na veletrhu CES 2015 chceme ukázat, kam jsme se posunuli ve vývoji pokročilých zobrazovacích technologií a průkopnických zařízení pro komerční využití,” řekl Seok-Gi Kim, Senior Viceprezident divize Visual Display Business společnosti Samsung Electronics. „Naše nové monitory a displeje určené pro firemní zákazníky otevírají svým uživatelům nekonečné možnosti využití při každé příležitosti a pro jakýkoli scénář.“

Nová řada prohnutých monitorů zprostředkuje dokonalý obraz, přičemž pro oko je jeho tvar tím nejpřirozenějším prostředím, protože přesně kopíruje jeho přirozené zakřivení. V nabídce jsou dva modely s ultraširokým poměrem stran 21:9 s označením SE790C, které jsou dostupné ve velikosti úhlopříčky 29 a 34 palců, a dále 32palcový model SE590C.

Samsung SE790C

Tyto špičkové monitory společně s modelem SE510C dostupným ve velikosti 24 a 27 palců a monitorem TD590C TV-ready o velikosti 27 palců by se měly zařadit mezi nejprodávanější modely.  Kromě monitorů vystavuje Samsung moderní zobrazovací řešení optimalizované pro užívání v různém prostředí. Představena budou ve čtyřech zónách: SMART Office, SMART Hotel, SMART Restaurant a SMART LED Signage.

V zóně SMART Office Samsung odhalí UHD a prohnuté monitory zasazené do elegantního prostředí kanceláře. Zóna SMART Hotel návštěvníkům zprostředkuje ukázku konektivity, tedy rozšířených funkcí hotelových televizorů, které se např. díky funkci in-room control dokážou bezdrátově připojit k celé řadě IT zařízení.

Samsung SE790C

Zóna SMART Restaurant bude zahrnovat druhou generaci SMART Signage televizorů určených malým a středním podnikům a ukáže, jaký vliv může mít digitální displej na zákazníky. Samsung také poprvé představí upgradovaný software, který mohou využít i stávající majitelé digitálního panelu a zmodernizovat si starší verze. Návštěvníci si mohou vyzkoušet vytváření digitálního menu a další nové funkce SMART Signage řešení.

Bezrámový design, špičková kvalita obrazovky a možnost nechat si vyrobit zařízení na míru svým potřebám, to jsou hlavní atribury SMART Signage panelů, které budou k vidění v zóně SMART LED Signage. Hosté budou mít možnost prohlédnout si špičkový signage dispej o velikosti 2,7 metru na délku a 1 m na šířku, jež bude složený z 12 (6×2) obrazovek. Tento displej má také nejmenší rozteč pixelů na trhu, pouhých 1,4 mm.

Poprvé budou na CES 2015 představeny také UHD monitory podporující technologii AMD FreeSync UE590 a UE850 UHD. Spolupráci s AMD oznámil Samsung v listopadu loňského roku.

Samsung SE790C

Dnes nejčtenější

.