Zavřít reklamu

Galaxy S6 iconZ předešlých zkušeností víme, že jakmile se začne objevovat stále více a více leaků ohledně některého zařízení, zpravidla se blíží jeho představení. To se nám potvrdilo i u očekávaného Samsungu Galaxy S6, na jehož oznámení včera jihokorejská společnost rozeslala pozvánky, no tím rozhodně úniky nekončí. Zdroje zahraničního portálu SamMobile totiž tentokrát odhalily, v jakých barevných variantách nejnovější vlajková loď Samsungu přijde. Konkrétně pak tedy Galaxy S6 a jeho Edge verzi se zakřiveným displayem můžeme očekávat v tmavě modrém, zlatém, bílém a zeleném provedení.

Ano, čtete správně, Galaxy S6 vyjde i v zelené verzi. Kam tím Samsung míří lze jen těžko odhadovat, dost možná tím chce upevnit „prémiovost“ očekávaného zařízení, jež mimo jiné bude disponovat i hliníkovým rámečkem a skleněným zadním krytem. S ostatními barvami jsme se již u Samsungu několikrát setkali, neměly by tedy být žádným velkým překvapením. Co je ovšem překvapující, je cena, která byla též nově odhalena. Podle dostupných informací bude Samsung Galaxy S6 v Evropě dostupný za cenu 749, 849 a 949 Euro, v závislosti na tom, zda-li se jedná o 32GB (nejlevnější) nebo 128GB (nejdražší) variantu. Za Galaxy S Edge se zakřiveným displayem pak evropští zákazníci dají 949 (64GB) nebo 1049 (128GB) Euro.

A co vlastně Galaxy S6 krom již zmíněného kovového rámečku a skleněného krytu nabídne? Podle dosavadních informací se zájemci mohou těšit na 5.0″ nebo 5.2″ QHD Super AMOLED display, osmijádrový 64-bit procesor Exynos 7420 SoC, GPU Mali-T760MP6, 3 nebo 4 GB RAM, 16 MPx zadní fotoaparát, 5MPx přední kameru, LTE kategorie 10 a senzor na snímání otisků prstů. Galaxy S Edge pak nepřekvapivě přijde navíc se zakřiveným displayem, údajně dokonce na obou bocích.

Galaxy S6 barvy


*Zdroj: SamMobile, Appy-Geek

Dnes nejčtenější

.