Zavřít reklamu

Avengers Galaxy S6Na Samsung Galaxy S6 a Galaxy S6 je nepochybně radost pohledět. Samsung si s jeho designem opravdu vyhrál a po dvou letech je tu konečně nějaká výraznější změna, která navíc zahrnuje i konstrukci z kovu a skla. Jak se ale podle posledních informací zdá, jihokorejský výrobce zvažuje, zda-li šestou řadu série Galaxy S ještě nezkrášlí a nevydá spolu s ní i speciální edici s tématikou známých Marvel hrdinů, jež by zajisté potěšily nejednoho fanouška veleúspěšného filmu Avengers.

Na internetu už se objevily i rendery této edice od asijského grafika. Ta se podle jeho konceptu sestává ze sedmi modelů, znichž všechny jsou dělané na téma hrdinů právě filmu Avengers, mezi které se řadí i např. Captain America, Thor, Hulk či Iron Man. Ty se od sebe liší především barevnými schématy a zatímco třeba Galaxy S6 edge v Captain America variantě je modro-červený, S6 edge na způsob Iron Mana se může chlubit skvělě vypadající kombinací červené a zlaté. Pro lepší představu doporučujeme zhlédnout fotografie pod textem.

Přestože zatím všechny dostupné informace jsou pouze rumory a není jisté, zda-li Samsung na výrobu něčeho takového vůbec přistoupí, některá fakta toto tvrzení podporují. Konkrétně například ten, že Samsung již v minulosti spolupracoval s Marvelem a vyrobil pro něj a jeho Avengers film hned několik superhrdinských vychytávek, včetně třeba zcela průhledného smartphonu Tonyho Starka. A co více, některé zdroje uvádějí, že se vydání speciální Avengers edice v Samsungu již projednává. Jak to ale nakonec dopadne si budeme muset ještě nějakou dobu počkat, rozhodně bychom ale proti této novince nebyli a spousta dalších by ji též zajisté přivítala s otevřenou náručí, respektive peněženkou.

Galaxy S6 Avengers obaly

Galaxy S6 Avengers obaly

Galaxy S6 Avengers obaly

Galaxy S6 Avengers obaly

Galaxy S6 Avengers obaly

Galaxy S6 Avengers obaly

Galaxy S6 Avengers obaly

Galaxy S6 Avengers obaly

*Zdroj: Seeko.co, @Scweeny

Dnes nejčtenější

.