Zavřít reklamu

Galaxy S6Už 17. dubna/apríla vstoupí Samsung Galaxy S6 a Galaxy S6 edge na náš trh a nebyl by to Samsung, aby ku příležitosti vydání jeho nové vlajkové lodě neuspořádal nějakou akci. Pořádnou akci. Na prvních 40 lidí v každé z pěti určených prodejen, kteří si alespoň jeden z těchto smartphonů zakoupí, totiž čeká dárek v podobě poukazu na příslušenství k Samsung zařízením v hodnotě 2000 Kč. Mezi vybrané prodejny se pak řadí značkové obchody Samsungu v pražských obchodních centrech Chodov, Palladium a Nový Smíchov, v brněnské Olympii a též Alza centrála v pražských Holešovicích.

Navíc bude vybráno 6 šťastlivců mezi účastníky Galaxy S6 eventu v Galerii Mánes, kteří Galaxy S6 obdrží zcela zdarma. Event pak bude probíhat 15. a 16. dubna/apríla vždy od 10:00 do 21:00. Ani tím ovšem akce nekončí. Prvních 120 lidí v každé z výše jmenovaných značkových Samsung prodejen (bez Alzy), kteří navíc projdou i třemi tzv. edukativními koutky, dostane možnost soutěžit o bílý Samsung Galaxy S6 ve 32GB verzi, opět zcela zdarma.

Samotná soutěž bude probíhat tak, že si každý z nich vybere jednu ze 120 obálek a pokud bude mít štěstí a nalezne v ní kupon na Galaxy S6, bude si nový smartphone moci okamžitě odnést domů. V každé z těchto prodejen se ale ze 120 obálek nachází pouze 6 těch, které v sobě daný kupon ukrývají. Samsung se ale tentokrát zjevně řídil heslem „Vyhrává každý“ a i ten, kdo Galaxy S6 nevyhraje, nemusí smutnit, ve zbylých 114 obálkách se totiž ukrývají lístky do kin CineStar na zbrusu nový film The Avengers 2.

Pro více informací hledně Galaxy S6 eventu v Galerii Mánes doporučujeme navštívit odkaz zde, info o soutěži v zmíněných čtyřech prodejních místech potom naleznete v odkazu zde.

Galaxy S6 event

Galaxy S6 soutěž

Dnes nejčtenější

.