Zavřít reklamu

Samsung GearVydání čtvrté generace Gear hodinek od Samsungu se pomalu ale jistě blíží a jihokorejský výrobce se už nyní rozhodl pro vývojáře zveřejnit jejich SDK (Software Development Kit). Ten vedle dokumentací a popisu hodinek potom obsahuje i ukázky některých aplikací spolu s dosud neviděnými screenshoty. Půl roku od vydání posledních inteligentních hodinek tedy konečně přichází oficiální informace, ze kterých lze vyčíst o připravované novince alespoň nějaké informace.

Jak se tedy zdá, nové hodinky, známé jako Samsung Gear A či Orbis, přijdou s kulatým tělem s kovovým rámečkem a lunetou. Kruhový display pak bude 1.18″ velký a měl by mít rozlišení 360 × 360 pixelů. Hustota pixelů by tudíž měla činit 305 ppi, v tomto ohledu by pak převýšila všechny dosud vydané Samsung hodinky. Co se senzorů a čidel týče, na hodinkách by se měl nacházet akcelerometr, gyroskop, senzor na měření srdečního tepu, senzor na měření tlaku a magnetický senzor.

Zmíněná luneta, jak můžete vidět na níže přiložených screenshotech, se bude používat pro zoom, scrolling a navigaci v systému obecně. Zároveň s ní půjde změnit i hlasitost. Uživatelé budou mít i možnost připojit hodinky k dalším zařízením pomocí Bluetooth konektivity, na nich se potom budou zobrazovat notifikace z připojeného smartphonu/tabletu a zjevně bude umožněno i přijímat hovory.

To je prozatím, co se informací týče, vše. Ovšem vzhledem k faktu, že se představení těchto hodinek očekává už na začátek letošního podzimu/jeseně, můžeme v následujících měsících počítat s náporem novinek o tomto revolučním zařízení. První fotografie ze zbrusu nových hodinek můžete vidět hned pod tímto textem.

Samsung GearSamsung GearSamsung Gear

Samsung GearSamsung GearSamsung Gear

Samsung GearSamsung GearSamsung Gear

Samsung Gear

Samsung Gear

Samsung Gear

Samsung Gear

*Zdroj: SamMobile

Dnes nejčtenější

.