Zavřít reklamu

Huawei Watch

Samsung Galaxy Note 5, od jehož představení nás už dělí pouhý měsíc, se poslední dobou stal jakýmsi fenoménem, na který se primárně zaměřila většina médií informujících o novinkách v oblasti technologií. Dokonce se objevily i zprávy o připravovaném Galaxy S6 edge+, na prémiové hodinky Samsung Gear, které by podle všech dosavadně známých informací měly přijít s kulatým designem a o kterých samotný Samsung tvrdí, že by měly být jeho nejperfektnější hodinky, se ovšem poněkud zapomnělo. 

Zdroje zahraničního portálu SamMobile však evidentně neotálejí a přinášejí veřejnosti nejnovější informace o hardwarových specifikacích těchto hodinek, též zvaných jako „Orbis“ či „Samsung Gear A“. Specifikace pak zahrnují Super AMOLED procesor s rozlišením 360×360 pixelů, dvoujádrový procesor Exynos 3472 s frekvencí 1.2 GHz, GPU Mali-400 MP4, 768 MB RAM, 4 GB interního úložiště a 250mAh baterii. Samozřejomostí pak je i konektivita Bluetooth 4.1, Wifi 802.11 b/g/n, GPS, akcelerometr, barometr, gyrometr a senzory na měření srdečního tepu.

Hodinky přitom budou běžet na operačním systému Tizen se zbrusu novým UX vytvořením exkluzivně pro zakulacený design této novinky. Orbis navíc bude, jak je již nějakou dobu známo, možné ovládat i pomocí otočné lunety a jak se podle některých leaků zdá, měla by být přitomna i korunka. Jejich oficiálního představení bychom se měli dočkat již příští měsíc na UNPACKED eventu očekávaného Galaxy Note 5.

Motorola Moto360

*Zdroj: SamMobile

Dnes nejčtenější

.