Zavřít reklamu

samsungPřed několika hodinami jsme vás informovali o tom, že se korejský Samsung rozhodl pozastavit příchod nové vlajkové lodi Galaxy S8. Tedy alespoň do doby, než inženýři zjistí, proč byly akumulátory prémiového Note 7 tak problémové. Nicméně, i přesto jsme nyní dostali exkluzivní zprávu, která se týká specifikací právě Galaxy S8. U vlajkové lodi pro rok 2017 se očekává nejen zakřivený displej, ale také nabušená výbava. 

Takřka po celém internetu nyní kolují specifikace, a to nově představeného Xiaomi Mi Note 2 a jeho dosud nepředstaveného hlavního konkurenta Galaxy S8. Oba telefony jsou po konstrukční stránce vybaveny zakřiveným displejem. Společnost Xiaomi se rozhodla své nové zařízení vybavit 5,7palcovým FullHD OLED displejem, který je ke všemu flexibilní. Konkurenční Galaxy S8 má přijít s podobnou úhlopříčkou, tedy 5,5palcovým panelem, jehož rozlišení čítá až neuvěřitelných 4K.

Důvod, proč se Samsung rozhodl nasadit 4K displeje, je velmi jednoduchý. Společnost se bude snažit mezi uživatele tlačit VR, neboli Virtuální Realitu. Vyšší rozlišení tak má nabídnout ještě lepší požitek z používání.

galaxy-s8

Podle našich informací se mají na trh dostat hned dvě varianty Galaxy S8 – jedna nabídne procesor Snapdragon 830, druhá Exynos 8895. U nás v České republice bychom se s největší pravděpodobností měli dočkat té druhé varianty. Velkým lákadlem bude taktéž výrobní 10nm technologie, kterou mimo jiné samotný Samsung tak trochu nepřímo potvrdil. O zpracování dočasně spuštěných aplikací se postará operační paměť o velikosti 6 a 8 GB. Samozřejmostí je přítomnost technologie NFC, podpora MST (Samsung Pay). Novinka bude představena 26. února roku 2017.

*Zdroj: PhoneArena

Dnes nejčtenější

.