Zavřít reklamu

Podle oficiálního blogu Samsungu (Sammobile), začal největší výrobce smartphonů vyvíjet nový Android ve verzi 7.0 Nougat, a to pro Galaxy Note 5 a Galaxy Tab S2. Samsung si historicky drží nejlepší pověst, tedy alespoň co se poskytování včasných aktualizací systému Android týká.

 Nicméně, v uplynulých letech Samsung dramaticky zlepšil dodací lhůty a všechny statistiky ukazují, že jihokorejský výrobce není tím, kdo by chtěl na aktualizace svých telefonů kašlat. Uživatelé tak nejsou ihned odkázáni na vývojáře z XDA, tedy alespoň na několik verzí. Co si budeme povídat, ta podpora Andoridu není pořád na úrovni iOS od Applu, velká škoda. Veškeré zvěsti však nasvědčují tomu, že nový Android 7.0 v podání Samsungu vše změní – aktualizací by mělo značně přibývat.

Před nějakým časem jsme vás informovali o tom, že Samsung představil speciální beta program pro zařízení Galaxy S7 a S7 Edge. O několik dní později se beta program dočkaly i modely Galaxy S6 a S6 Edge. Není tedy žádným překvapením, že se aktualizace na 7.0 Nougat dočkají i starší kousky, kterými jsou Galaxy Note 5 a Tab S2.

Bohužel stále není jisté, kdy se nového systému dočkáme. Podle naší redakce by to mohlo být do konce tohoto roku, což by byl více než dobrý dárek pro mnoho majitelů.

samsung-galaxy-s7-review-001

Zdroj: Phonearena

Dnes nejčtenější

.