Zavřít reklamu

Včera jsme vás informovali, že podle The Korea Herald připravuje jihokorejský gigant Samsung leskle černou variantu svého devět měsíců starého Galaxy S7. Nová barevná varianta by měla spatřit světlo světa už za měsíc, aby jej Samsung stihl nabídnout před Vánoci. Nyní již víme, že informace jsou pravdivé, protože se na Weibo objevily první fotografie Galaxy S7 edge v „Jet Black“ variantě.

Fotografie poprvé sdílel zahraniční magazín SamMobile, který je na Weibo objevil. Fotografií není zrovna málo, a tak si leskle černý Galaxy S7 edge můžete prohlédnout skutečně ze všech stran. Prozatím je jen otázkou, zda bude leskle černá náchylná na škrábance stejně jako Jet Black u iPhonu 7, ale vzhledem k tomu, že vypadá v podstatě úplně stejně, tak lze předpokládat, že ano.

Samsung chystá novou variantu hlavně proto, aby zvládal lépe konkurovat populárním černým variantám u iPhonu 7 a 7 Plus. Leskle černý Galaxy S7 by měl také pomoci vyrovnat ztrátu Samsungu, která vznikla kvůli vybuchujícím Galaxy Note 7, jenž společnost musela stáhnout z prodeje a vyžádat si je zpět od jejich majitelů.

s7-edge-glossy-black-fb

Dnes nejčtenější

.