Zavřít reklamu

Není ještě ani konec roku 2016 a už nyní můžeme s klidem prohlásit, že Apple a Samsung představí dva nejinovativnější smartphony vůbec. Jak Galaxy S8, tak i iPhone 8 budou disponovat zcela novou konstrukcí, a to podle všeho skleněnou. Vůbec poprvé budou oba modely dodávány OLED displejem, který obsahuje čtečku otisků prstů a další senzory. Zakřivené obrazovky a duální fotoaparáty budou samozřejmostí.

Ale co přední selfie kamery? Nové informace tvrdí, že nové Galaxy S8 bude mít ještě lepší přední foťák, a to díky funkci, kterou dosud nemají ani konkurenční „Ajfouny“.

ETNews se pochlubilo, že se Samsung rozhodl vybavit Galaxy S8 automatickým zaostřovacím čidlem, které najdeme na přední straně telefonu. Takže o další vlnu selfie fotek bude vystaráno.

„Lidé se neustále před samotným focením upravují a líčí, aby vypadali k světu..to je důvod, proč Samsung nasadil automatické ostření..Přední kamerka by mohla být dobrým odrazovým můstkem, protože to dosud žádný jiný výrobce nenasadil.“ uvedl nejmenovaný zástupce průmyslu. 

Samsung také přišel na způsob, jak přidat automatické ostření do přední kamery, aniž by se zvětšila velikost modulu nebo tloušťka telefonu.

bgr-samsung-galaxy-s7-11

Zdroj: BGR

Dnes nejčtenější

.