Zavřít reklamu

Projíždíte Instagram Stories a jednou za čas si uděláte screenshot obrazovky, abyste někomu jinému mohli ukázat skvělou nebo trapnou fotografii? Určitě si říkáte, jak je skvělé, že uživatel na druhé straně neví o tom, že jste si jeho fotku v podstatě uložili, ale s tím je nyní pomalu konec. Instagram totiž pro své Stories zavádí novou funkci, kterou opět okopíroval od Snapchatu (ostatně jako celou funkci).

Pokud si totiž nyní uděláte screenshot obrazovky při prohlížení fotografie nebo videa v Instagram Stories, objeví se uživateli, který Stories přidal, upozornění přímo v notifikačním centru, že jste jeho fotografii (nebo video) vyscreenovali. Pokud tedy sledujete někoho, koho ani pořádně neznáte nebo znáte, ale jen ho stalkujete, protože dění okolo něj je pro váš život nesmírně důležité, tak byste si to od teď měli vždy nejdříve promyslet.

Funkci jsme testovali i v redakci a zjistili jsme, že prozatím nefunguje všem. Instagram ji pravděpodobně rozšiřuje mezi své uživatele postupně, ale už teď je jisté, že brzy bude dostupná pro všechny.

Dnes nejčtenější

Další články