Zavřít reklamu

Chytré hodinky Gear S3 jsou konečně mezi námi a oproti svému předchůdci nabízí velké zlepšení, a to hned v několika oblastech. Přestože hodinky mají v rukávu několik nových fičurek, jako je vestavěné GPS pro nezávislé sledování a navigaci, které vývojáři teprve až nyní začínají využívat. Gear S3 budou potřebují pochopitelně čas, tedy alespoň co se aplikací třetích stran týká, ovšem i tak se v obchodu najde hned několik perfektních aplikací, které by vám rozhodně neměli chybět.

Speedmeter for Gear

Samsung včera do světa vypustil oficiální aplikaci rychloměru, která využívá vestavěný GPS modul ke sledování vaší rychlosti v reálném čase. Appka nabízí pohodlné grafy, zaznamenává ušlé vzdálenosti a dobu trvání.

speedometer-for-gear

Sleep As Android

Jedna z nejlepších aplikací pro sledování spánku vůbec, je jednoznačně Sleep As Android. Ta je nyní dostupná také pro Gear S3 a funguje perfektně. Díky tomu můžete sledovat svůj pohyb v posteli, což mimo jiné souvisí s vaší aktuální fází spánku. Tímto způsobem appce řeknete, zda jste v hlubokém či lehkém spánku.

sleep-as-android

Here WeGo

Žhavá novinka Here WeGo jsou speciálně navržené mapy pro Gear S3. Jedná se o samostatnou aplikaci, znamená to tedy, že nemusí být synchronizována s appkou v telefonu. Here WeGo umožňuje plánovat trasy, zobrazuje aktuální dění dopravy a ukládá data pro snadnější pozdější přístup.

here-wego

gear-s3-best-apps

Zdroj: Phonearena

 

Dnes nejčtenější

.