Zavřít reklamu

Není tomu ani týden, co Fitbit odkoupil konkurenční nositelné náramky a hodinky Pebble. Tato informace majitele Pebble zařízení lehce znervóznila, protože vlastně ani neví, jak na tom společnost v budoucnu bude. Ale nebojte se. Podle nedávného oficiálního blogu bude i nadále výrobce poskytovat software a služby, a to minimálně jeden další rok – do konce roku 2017. 

Z toho tedy vyplývá, že Pebble SDK, CloudPebble, API, firmware, mobilní aplikace, portál pro vývojáře a Pebble App Store zůstanou v provozu minimálně až do roku 2017. Vývojáři jsou tak stále schopni vytvářet nové či aktualizovat stávající aplikace, zatímco uživatelé mohou nadále používat své milované smart hodinky.

Mobilní aplikace od Pebblu budou aktualizovány v řadě několika měsíců, aby se uvolnila jejich závislost na cloudových službách. Také dojde k ujištění, že hlavní funkce – Pebble Health – funguje hladce. Nicméně, stále není jasné, co se bude dít s funkcemi, které jsou závislé na službách třetích stran, včetně poznámek, zpráv, počasí a další.

Pebble-Time-2-and-Pebble-2

Zdroj: AndroidAuthority

 

Dnes nejčtenější

.