Zavřít reklamu

Nacházíme se prakticky v bodě, kdy můžeme téměř se stoprocentní jistotou říci, že už nejsou žádné další zbývající tajemství ohledně nové vlajkové lodě od Samsungu. Řada podrobných zpráv pochází z velmi důvěryhodných zdrojů, a to včetně Evleaks či The Guardian. Ti nám novou „es-osmičku“ odhalili téměř do detailů. Nyní tak máme velmi dobrou představu o tom, co vlajkový model pro rok 2017 nabídne – hardwarové specifikace a design. 

Samsung ale jen přece bude muset nějaké bližší informace potvrdit, například cenu a další podrobnosti. Nicméně, už ale nyní jsme si všimli dvou funkcí, které vás budou obtěžovat od samého začátku.

Kus displeje jen pro logo

Podle Evana Blasse z @evleaks bude mít Galaxy S8 1/4 displeje určenou pouze pro logo. Pokud si tedy plánujete nový telefon koupit, můžeme bezpečně předpokládat, že budete pěkně naštvaní. Část displeje pouze pro logo společnosti, to prostě nechceme. Doufejme tedy, že se bude zobrazovat pouze při startu.

Přejděme nyní na zadní stranu samotného telefonu, kde se má nacházet nový snímač otisků prstů. Podle obrázku níže, bude senzor umístěn ihned vedle fotoaparátu. Nejen, že to vypadá šeredně – podívejte se na uspořádání čidla srdečního tepu, kamery a čtečku otisků prstů na zadní straně – ale také to může být velmi uživatelsky nepřátelské.

Galaxy S8

Zdroj: BGR

Dnes nejčtenější

.