Zavřít reklamu

První spekulace ohledně kapacity akumulátorů nových vlajkových lodí, tedy Galaxy S8 a S8 Plus, k nám dorazila již minulý týden. Prohlašovalo se, že klasická menší verze nabídne kapacitu baterie 3 000 mAh, zatímco větší verze Plus 3 500 mAh. O této informaci nás informoval Evan Blass. To je ovšem poněkud málo, protože telefony budou disponovat 5,8 a 6,2palcovým displejem.

To je navíc důvod, proč se k nám dostávají další zprávy ohledně této části zařízení. Nejnovější spekulace pochází až z Koreje a podle jednoho ze zaměstnanců budou baterie 3 250 mAh a 3 750 mAh, přičemž menší kapacitu získá Galaxy S8 a větší Galaxy S8 Plus.

Vzhledem k tomu, co se Samsungu stalo s prémiovým modelem Note 7, nemusí být tyto kapacity konečné. Samsung si bude muset na nových modelech dát opravdu záležet, takže je velmi těžké se stoprocentní jistotou potvrdit informaci, že „es-osmičky“ budou mít vyšší kapacitu baterie.

Kromě toho bude procesor pro Galaxy S8 vyroben novou 10nanometrovou technologií, což z čipu dělá rychlejší a méně energeticky náročný procesor.

Galaxy S8

Zdroj

Dnes nejčtenější

.