Zavřít reklamu

Samsung se snaží na poslední chvíli prodat co nejvíce kusů Galaxy S7, tedy ještě před tím, než nám ukáže Galaxy S8. Společnost tak nyní ke Galaxy S7, Galaxy S7 edge a Galaxy S7 Active rozdává svou EVO+ microSD kartu o kapacitě 256 GB zcela zdarma, přičemž hodnota karty je nemalých 250 dolarů (cca 6 300 Kč, u nás ale kartu koupíte průměrně za 4 500 Kč). Akce trvá do svátku svatého Valentýna, tedy do 14. února.

Nabídka se bohužel vztahuje jen na obyvatele USA, ovšem pokud máte ve Spojených státech známého či tam dokonce aktuálně bydlíte, můžete ji využít. Paměťovou kartu dostanete automaticky pokud si některý ze zmíněných telefonů zakoupíte na samsung.com nebo skrze aplikaci Shop Samsung. Jestliže se rozhodnote telefon koupit u některého z prodejců nebo u operátora, tak je potřeba vyplnit tuto žádost do 21. února a jakmile Samsung vše ověří, kartu vám zašle (jen pokud máte trvalé bydliště v USA). Pokud máte zájem akci využít, pak si určitě pospěšte, společnost totiž uvedla, že rozdá jen 75 000 microSD karet.

Jak už bylo uvedeno výše, u nás se microSD karta EVO+ k žádnému Galaxy S7 nerozdává. Nicméně Samsung na svém oficiálním českém e-shopu nabízí na Galaxy S7 10% slevu + bonus 1300 Kč na další nákup. U prodejců jako například alza.cz a podobní pak k telefonům dostanete různé příslušenství v podobě krytů, předplatného, reproduktoru, elektrického kartáčku atd.

Galaxy S7 Samsung EVO+ microSD card 256GB

zdroj

Dnes nejčtenější

.