Zavřít reklamu

S blížícím se představením Galaxy S8 se objevují stále nové a nové úniky, které nám ale vesměs ukazují vždy to samé. Za poslední týden jsme si tak mohli Galaxy S8 a Galaxy S8+ prohlédnout na dvou videích, na fotografiích potvrzující nám přizpůsobitelná softwarová tlačítka a dnes ráno dokonce i na produktové fotografii, kterou zveřejnil nejslavnější leaker Evan Blass.

Krátce po něm ale se svou „troškou“ do mlýna přišel i zahraniční server BGR. Tomu se totiž do rukou dostaly exkluzivní fotografie menšího modelu s 5,8palcovým Quad HD+ Super AMOLED displejem. Konkrétně se jedná o současnou Black Pearl variantu, jelikož zcela černé jsou i hrany telefonu.

Fotografie nám opět, ostatně jako všechny ostatní, potvrzují absenci fyzického domovského tlačítka, namísto kterého jsou zde nové softwarové klávesy. Dále pak minimální rámečky nad a pod displejem, přítomnost čtečky oční duhovky, slot pro SIM a microSD kartu na horní straně, jeden reproduktor, USB-C port a 3,5mm jack na spodní straně, a nakonec i tři (respektive čtyři) harwarová tlačítka na bocích. Power tlačítko se tradičně nachází na pravé straně, na levé se ale pod dvěma tlačítky pro regulování hlasitosti vyjímá nové tlačítko, které má údajně sloužit pro aktivování asistenta Bixby.

K oficiálnímu představení Galaxy S8 a Galaxy S8+ dojde 29. března v  New Yorku. Oba telefony by se pak podle očekávání měly začít prodávat v jeden den, a to konkrétně 21. dubna. Zda se tak skutečně stane nám ale potvrdí až samotný Samsung.

Další úniky Galaxy S8 a Galaxy S8+:

Aktualizace: Nově uniklo i další video.

bgr-galaxy-s8-exclusive-FB

Dnes nejčtenější

.