Zavřít reklamu

S blížícím se představením Galaxy S8 a Galaxy S8+ se objevuje stále více a více úniků. Nyní se o jeden postaral samotný Samsung a je jen otázkou, zda šlo o omyl nebo taktický krok, jak zajistit, aby se o nadcházejících vlajkových modelech psalo ještě více. Čtenář zahraničního magazínu Sammobile si totiž všiml jedné zajímavosti přímo na oficiálních stránkách korejské společnosti.

Před pár dny jsme vás informovali o možnosti, se na českých stránkách Samsungu zaregistrovat k odběru oficiálních novinek o Galaxy S8 a Galaxy S8+. Stejnou příležitost samozřejmě dostali zájemci i v jiných zemích a nechyběla mezi nimi ani Indie. Tamní formulář se ale od toho našeho přeci jen v něčem lišil. Samsung se v něm totiž zájemců ptal, o jakou barvu budou mít v případě zakoupení Galaxy S8 zájem. Zdali si vyberou černou, stříbrnou nebo tzv. Amethyst variantu, tedy jakousi fialovou po vzoru minerálu Ametyst.

Můžeme se jen domnívat, zda se skutečně jedná o všechny barevné varianty Galaxy S8 a Galaxy S8+, které hodlá společnost nabídnout. Nicméně pravdu se dozvíme už 28. března, kdy Samsung své nové vlajkové lodě představí na konferenci v New Yorku a Londýně.

Jakou barvu byste si vybrali? Podělte se s námi do komentářů.

Samsung-Galaxy-S8-Colors-Tease
Galaxy S8 Galaxy S8 Plus FB 4

zdroj

Dnes nejčtenější

.