Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Dlouho očekávané nové modely chytrého telefonu od Samsungu, Samsung Galaxy S8 a S8+, se blíží i do České republiky. Vodafone jako první s týdenním předstihem před ostatními distributory ukáže fanouškům tyto dva modely živě ve své prodejně na Václavském náměstí, a to již zítra, 29. března 2017 v 18:00. Zároveň bude celosvětové představení modelů S8 a S8+ přenášet živě na sociální sítě (facebook a twitter).

Vodafone tak nabídne jako první v České republice všem fanouškům Samsungu možnost být při celosvětovém představení těchto dvou očekávaných novinek a zároveň zítra otevře pro zájemce možnost si telefony předobjednat. Živé vzorky budou postupně ve všech prodejnách dostupné od 5. dubna 2017. Zákazníci si telefony mohou předobjednávat na tam.je/galaxys8 až do půlnoci 19. dubna 2017.

Všechny objednávky Vodafone odešle 20. dubna 2017 a doručí prostřednictvím České pošty do 3 pracovních dní. Zákazníci je tak obdrží ještě před začátkem oficiálního prodeje.

Samsung Galaxy S8 bude u Vodafonu dostupný za cenu EMBARGO, Samsung Galaxy S8+ za cenu EMBARGO. Ve standardní nabídce budou tyto dva modely u Vodafonu zařazeny od 28. dubna 2017.

O Vodafone Czech Republic

Mobilní operátor Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice poskytuje služby více než třem milionům zákazníků. Od roku 2007 přináší Vodafone komplexní telekomunikační služby pro firemní zákazníky prostřednictvím řešení Vodafone OneNet a nyní provozuje více než milion firemních SIM karet. V roce 2012 byl Vodafone prvním operátorem na českém trhu, který začal účtovat hovory po sekundách. O rok později Vodafone představil Turbo Internet a začal rychlým mobilním internetem pokrývat venkov a menší města. V současnosti nabízí nejrychlejší a nejrozšířenější síť mobilního internetu na tuzemském trhu. Aktuálně se Vodafone soustředí na rozšiřování LTE do všech koutů České republiky. V roce 2016 získal Vodafone za svoje aktivity v CSR zlatý certifikát TOP Odpovědná firma roku. Jeho Nadace Vodafone již rozdělila více než 170 milionů korun. Za 10 let od svého založení se dostala na přední místa v hodnocení firemních nadací. Patří mezi nejdůležitější podporovatele a investory do technologických sociálních inovací, které zlepšují život společnosti a znevýhodněných skupin. Více informaci na www.vodafone.cz

Aktualizace: Ceny byly na žádost Vodafonu odstraněny. Až do zítřejšího večera se na ně vztahuje embargo.

Galaxy S8 Galaxy S8 Plus FB 4

Dnes nejčtenější

.