Zavřít reklamu

Co se požárů týká, snad ani hasiči na ně nemají takovou smůlu jako Samsung. Poté co Galaxy Note 7 končily v plamenech, postihl stejný osud také obchod společnosti Samsung v Singapuru. Kvůli požáru muselo být dočasně zavřeno a evakuováno celé nákupní centrum. Evakuace se však týkala naštěstí jen zaměstnanců, kteří se chystali na otevření obchodů, jelikož k celé události došlo ještě před otevřením nákupního centra.

Samsung se oficiálně vyjádřil a uvedl: „Byli jsme upozorněni na požár v Samsung Experience Store v obchodním centru AMK Hub v časných ranních hodinách. Oheň byl uhašen pomocí samočinného hasícího zařízení a nikdo nebyl během incidentu zraněn. V současné době specialisté zjišťují škody, které při požáru vznikly a samozřejmě zkoumají jeho příčinu.“

Na světe každý den vypukne celá řada požárů, ovšem Samsung má prostě tu smůlu, že mu obchod začal hořet jen pár měsíců poté, co jej potkaly nešťastné hořící baterie v jeho telefonech a tak zkrátka všechna média na světě musí tuto událost rozepsat.

SAM_Retail_Experience_Stores

Dnes nejčtenější

.