Zavřít reklamu

Na počest nového filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta, který se do českých kin dostane už 25. 5. 2017 připravilo studio Disney ve spolupráci se Samsungem speciální pouzdro pro vlajkovou loď Galaxy S8. A dlužno dodat, že se jedná o limitovanou edici, takže ne na všechny se dostane.

Zatímco k oficiálnímu představení ještě úplně nedošlo, na čínské sociální síti Weibo již koluje řada fotografií, na kterých lze nový limitovaný obal spatřit. Součástí balení by podle fotografií mělo být nejen pouzdro pospolu s telefonem, ale také zlatý prsten.

Galaxy-S8-Pirates

Podobně takto Samsung učinil v roce 2015 u modelu Galaxy S6, kdy si mohli někteří šťastlivci zakoupit telefon v edici Iron Man. Obal by v sobě měl navíc skrývat informace pro NFC čip, podle kterého zahalí uživatelské prostředí tématikou Pirátů z Karibiku.

Podle serveru Android Authority bude samotné pouzdro stát 300 juanů, což představuje přibližně 1 100 Kč bez DPH. Pouzdro by se mělo na pulty čínských obchodů dostat v červnu letošního roku, kdy se dostane k nám, nevíme, ale myslíme si, že to bude poměrně brzy.

android-authority-samsung-pirates-of-the-caribbean2-840x560
pirati_galaxy-s8_obal_fb

Zdroj: SamMobile

Dnes nejčtenější

.