Zavřít reklamu

Samsung v minulosti již několikrát potvrdil, že hodlá vydat na trhy upravenou variantu Galaxy Note7 s menší kapacitou baterie, která by měla zajistit bezpečnost zařízení a být jakousi prevencí proti explozi. Ačkoliv Samsung přímo neřekl, jak se bude „nový“ model jmenovat, předpokládalo se, že ponese jméno Galaxy Note 7R. Realita však bude asi jiná.

Samsungu se v názvu nelíbí písmeno „R“, protože to může na samotné zákazníky působit negativně – „R“ evokuje slovo „refurbished“, což v angličtině znamená „repasovaný“. Už na reálných uniklých snímcích jsme mohli na telefonu vidět vygravírované písmeno „R“, které bylo odlišujícím znakem obou telefonů.

Jak se tedy bude novinka jmenovat? Podle nových informací z Jižní Koreje by měl být Galaxy Note7 přejmenován na Galaxy Note FE. „FE“ má v tomto případě znamenat „Fan Edition“, což ve volném překladu znamená „fanouškovská edice“.

Opět připomínáme, že všechny ostatní parametry kromě velikosti baterie by měly zůstat nezměněny. Zároveň zdůrazňujeme, že se název může ještě změnit. Samsung prozatím nic oficiálně nevyvrátil ani nepotvrdil.

samsung-galaxy-note-7-fb

Zdroj: SamMobile

Dnes nejčtenější

.