Zavřít reklamu

Včera jsme vás informovali o tom, že se plánovaný phablet Galaxy Note 8 pravděpodobně začne prodávat daleko dříve, než bylo původně v plánu. Hlavním důvodem byly nečekaně malé zisky z prodeje Galaxy S8 a zářijové představení konkurenčního iPhonu 8 (které vlastně v září možná vůbec nebude). Korejský deník The Bell už dokonce stihl získat přesné datum vydání od tajných zdrojů ze Samsungu.

Zapište si do vašeho diáře datum 23. srpna. Právě v tento den by měl být Note 8 na akci Galaxy Unpacked v New Yorku odhalen. I když to zatím nemůžeme s jistotou potvrdit, je tato varianta opravdu vcelku reálná. Už od první chvíle, kdy na světlo světa pronikly informace o plánovaném dřívějším představení, se skloňoval měsíc srpen, přesněji jeho druhá polovina, jako nejpravděpodobnější možnost. 23. srpen by tak do všech dosavadních teorií zapadal přímo bravurně.

Překvapí Note 8 integrovanou čtečkou otisků v displeji?

Zpráva již zmíněného deníku dále hovoří o pochybách Samsungu nad potenciálem Note 8. Veškeré náboje totiž prý vystříleli do Galaxy S8, který však přes počáteční nadšení pomalu upadá. Velkým trumfem pro Note 8 by mohla být třeba čtečka otisků prstů integrovaná do displeje. Veškeré zprávy však doposud hovořily jen o neúspěchu, takže by byla spíše překvapením. Ostatně ani Apple prý není ve vývoji integrované čtečky do displeje úplně úspěšný. S ohledem na tyto informace se pak může zdát poněkud úsměvná informace, která hovoří o vyvinutí integrované čtečky do displeje de facto neznámou firmou. I o tomto jsme vás už informovali, tak se určitě mrkněte.

 

Ale zpět k phabletu. Samsung Galaxy Note 8 by měl podle očekávání přinést 6,3“ displej podobný tomu z S8, 6 GB Ram a 64 nebo 128 GB interního uložiště. Jeho srdcem by pak měl být opravdu skvělý procesor Snapdragon 835. Dlouhou životnost by měla zajistit 3300 mAh baterie. Co se týká vzhledu, v kuloárech se hovoří o třech barvách – zlaté, černé a modré. Těžko však takhle dopředu říci, zda jsou tyto údaje věrohodné. Pokud však informace o datu nelžou, dočkáme se jejich potvrzení či vyvrácení už velmi brzy.

Samsung Galaxy Note 8 koncept FB

Dnes nejčtenější

.