Zavřít reklamu

Předobjednávky včerejším dnem skončily a nový Galaxy Note8 zamířil dnes ráno do prodeje. V České republice (a dalších 41 zemích světa) nový phablet z dílny Samsungu prodávají všichni tři operátoři a samozřejmě i české partnerské prodejny jihokorejské společnosti, mezi kterými nechybí například ani Mobil Pohotovost.

Galaxy Note8 je v našich končinách k dispozici ve dvou barevných verzích – černé Midnight Black a zlaté Maple Gold. Ve světě je možné zakoupit ještě šedou a stříbrnou variantu, které u nás Samsung možná v budoucnu zařadí do nabídky, zálež však bude na poptávce po Note8 na českém a slovenském trhu.

Kromě dvou různých barevných variant jsou k dispozici další dvě verze – Single SIM a Dual SIM. Zatímco Single SIM se bude prodávat u mobilních operátorů, Dual SIM seženete u ostatních prodejců. Výhodnější je pochopitelně verze na dvě SIM karty, protože nabízí hybridní slot (můžete si zvolit, zda použijete druhou SIM nebo microSD kartu) a přitom vyjde na úplně stejné peníze jako verze na Single SIM. Doporučená maloobchodní cena je 26 999 Kč.

Hlavními přednostmi nového Galaxy Note8 jsou větší Infinity displej, který se přitom pohodlně vejde do jedné ruky, zdokonalené pero S Pen, které jim umožní komunikovat osobitějším stylem, a doposud nejkvalitnější duální fotoaparát z dílny společnosti Samsung, který vám umožní tvořit snímky ohromující kvality. Galaxy Note8 byl navržen s ohledem na životní styl dnešních uživatelů a jejich úzkou spolupráci s technologiemi.

Dnes nejčtenější

.