Zavřít reklamu

Máme tu další den a s ním i další tip na zajímavé produkty, kterémi můžete obdarovat své blízké pod stromeček. Tentokrát jsme si ve spolupráci s e-shopem Gearbest pro výs přichystali hned trojitou akci na chytré žárovky a LED pásek od Xiaomi, které můžete ovládat skrze svůj smartphone.

Jako první tu máme chytrou žárovku Xiaomi Yeelight, u které můžete skrze aplikaci měnit barvu svícení. Na výběr je 16 milionů barevných odstínů a kromě toho lze určovat i teplotu světla od 1700 do 6500 K. Žárovka se vzdáleně ovládá skrze Wi-Fi, disponuje klasickým závitem E27 a při běžném používání vydrží až 11 let. Žárovku Xiaomi Yeelight můžete objednat přímo odtud a pokud použijete kód CZSKBLFRIPRE13, tak dostanete slevu a vyjde vás na $9,99 (cca 216 Kč).

Pokud si neporpíte na barvičky, pak tu máme tip na levnější tip žárovky Xiaomi Yeelight, která svítí jen bíle. Stejně jako v případě její barevné sestřičky, i tuto lze ovládat skrze aplikaci na chytrém telefonu, taktéž disponuje klasickým závitem E27 a při běžném používání vydrží až 11 let. Bílou žárovku objednáte přímo zde a při použití kódu CZSKBLFRIPRE17 ji můžete zakoupit jen za $7,99 (přibližně 173 Kč).

Na závěr si představíme chytrý LED pásek taktéž od Xiaomi, který spíše než pro osvícení místnosti poslouží k její dekoraci. Pásek je taktéž možné ovládat skrze aplikaci, kde můžete z barevnéso spektra vybrat barvu svícení, regulovat intenzitu osvětlení a nakonec i vybírat různé režimy, kdy budou jednotlivé diody blikat (ať už rychle nebo pomalu). Pásek je možné přilepit na různé povrchy a ohýbat jej. Xiaomi Yeelight Smart Light Strip zakoupíte přímo zde a při použití kódu CZSKBLFRIPRE18 jej můžete zakoupit za $19,99 (přibližně 433 Kč).

Dnes nejčtenější

.