Zavřít reklamu

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že se u řady Galaxy A dočkáme krom výrazných změn designu, které pramení hlavně z nového Infinity displeje, i změny v podobě nového označení. Dosavadní názvy Galaxy A3, A5 a A7 totiž ustoupí novému jednotnému označení A8 a A8+.

Nové názvy máme již téměř stoprocentně potvrzené. Před pár týdny se totiž telefony s označením Galaxy A8+ (2018) a Galaxy A8 (2018) objevily na webu FCC, který uděluje certifikáty pro Wi-Fi. Včera pak svět obletěly zprávy o tom, že je o modelu Galaxy A8 záznam i na webu, který vlastní společnost udělující certifikáty pro Bluetooth. A dnes se na stejném webu objevily i zmínky o větším modelu Galaxy A8+. Jelikož jsou weby, na kterých se informace o chystaných smartphonech objevily, díky svému zaměření vysoce důvěryhodné, můžeme již nyní s klidným srdcem říci, že nové modely z řady Galaxy A skutečně označení A8 a A8+ ponesou.

Z nynějších tří modelů zůstanou dva

Ptáte se, proč mluvíme pro příští rok pouze o modelech dvou, když přeci nabízí “áčková” řada modely tři? To proto, že se “jen” dvou modelů skutečně dočkáme. Samsung se totiž kvůli Infinity displeji rozhodl, že pro něj ani zákazníky nemá smysl vyrábět tři modely, které od sebe dělí jen nepatrná velikost. Namísto nich vyrobí 5,5” model, který se vejde do těla Galaxy A3 a model 6”, který pak naopak napasuje do těla velikosti A5 či A7. Díky tomuto kroku dostanou uživatelé opravdu velké displeje v kompaktních tělech, na které jsou nyní zvyklí, což by pro ně měla být značná výhoda.

Uvidíme, kdy nám tedy nové “osmičky” Samsung konečně představí. Bude to ještě letos, nebo se dočkáme až na začátku příštího roku?

Samsung Galaxy A5 Galaxy A7 2018 render FB

Zdroj: sammobile

Dnes nejčtenější

.