Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Pohodlný a vysoce kvalitní poslech oblíbené hudby na cestách, při návštěvě u přátel, doma pro navození příjemné atmosféry, jako relax na terase během pracovní pauzy, na pláži nebo třeba v parku. Využití bezdrátových reproduktorů může být opravdu široké. Pokud chceme hudbu sdílet s ostatními a neuzavírat se do světa sluchátek, není nic lepšího.

Bluetoothový reprosystém Dali Katch od dánské společnosti Dali nabízí skvělý výkon, flexibilitu a unikátní design v jednom. Jeho oválné tělo se pyšní odolnou konstrukcí, reproduktory ukryté pod průzvučnou tkaninou chrání hustá mřížka z kvalitního silikonu. Elegantní i praktickou vychytávkou je vkusné kožené ucho, které je možné při transportu vysunout a v případě poslechu zase přimknout k tělu systému. V nabídce jsou tři stylové varianty: šedomodrá, mechově zelená a béžová.

Reproduktor Dali Katch lze snadno propojit s přehrávačem pomocí technologie Bluetooth 4.0 Apt-X nebo prostřednictvím analogového mini-jack vstupu. USB výstup umožňuje nabíjení libovolného připojeného zařízení a je možné ho využít k připojení adaptéru Chromecast Audio pro snadné propojení s domácí sítí. Zabudovaná baterie s vysokou kapacitou 2600 mAh nabízí až 24 hodin nepřetržitého přehrávání, zatímco její plné nabití trvá pouhé 2 hodiny.  Pokud se navíc na jednom místě potkají dva Katche, je možné je spárovat do stereo módu.

Uživatel si může vybrat ze dvou zvukových profilů – „Clear“ je optimalizován pro neutrální frekvenční odezvu, zatímco profil „Warm“ je basovější, čímž se hodí do větších prostor nebo když je chuť si oblíbenou muziku trochu opepřit. Dali Katch přinese velkou porci parádní muziky a lehce se stane nepostradatelným společníkem na cestách. A možná nezůstane jen u jednoho.

  • Reproduktor, který již získal ocenění Produkt roku na webu whathifi.com, lze pořídit právě nyní za cenu 9 900 Kč s DPH.

Dnes nejčtenější

.