Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci se zahraničním e-shopem Gearbest vám pravidelně přinášíme speciální slevy na nejrůznější produkty. Dnes tu pro naše čtenáře máme tip na noční světlo Xiaomi Mijia, které se samo rozsvítí při detekci pohybu a hlavně po uplatnění slevového kupónu vychází v přepočtu na pouhých 202 korun.

Xiaomi Mijia Night Light se může pochlubit především extrémně nízkou spotřebou 0,25mW v pohotovostním režimu, kdy světlo sice nesvítí, ale snímá okolní pohyb. O napájení se starají tři baterie, které však nejsou součástí balení. Světlo je schopné pomoc senzorů rozeznat pohyb na vzdálenost 5 až 7 metrů a automaticky se rozsvítit. Nastavit si můžete dva režimy svítivosti – buďto 0,7 lm nebo 3,8 lm. V závislosti na nastavení se pak odvíjí i výdrž baterií, které budete nuceni vyměnit buďto po 6 nebo 12 měsících. Teplota světla pak činí 2700 K, tudíž je ideální pro noční osvětlení a neoslní vás.

Vzhledem k nízké ceně nebudete při přepravě platit DPH ani clo.

Xiaomi Mijia Night Light FB

Poznámka: Na produkt se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený či zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) a GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze. Více informací o záruce a případném vrácení produktu i peněz naleznete zde.

*Slevový kód je omezený na 30 využití. V případě velkého zájmu je tedy možné, že kód nebude po krátké době od zveřejnění článku již fungovat.

Dnes nejčtenější

.