Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s GearBest vám pravidelně přinášíme tipy na různé zajímavé zboží z jejich nabídky. Tentokrát si představíme smartphone Elephone U, který zaujme především svým designem v podobě displeje s minimálními rámečky, duálního fotoaparátu, funkcí rozpoznání obličeje spolu s čtečkou otisků prstů a v neposlední řadě i výkonem.

Elephone U je další z řady bezrámečkový smartphonů, které v poslední měsících doslova atakují trh. Jedná se ale o jeden z nejnovějších přírůstku do této kategorie, který začíná být v Číně poměrně populární. Možná za to může částečně i onen nadstandard v podobě duálního fotoaparátu, čtečky otisků prstů a funkce Face ID, tedy rozpoznání obličeje, skrze kterou se telefon odemkne za 0,3 sekundy.

Telefon se chlubí obřím 5,99palcovým displejem s rozlišením 2160 x 1080, který chrání sklo Gorilla Glass 5. Postranní rámečky jsou skutečně tenoučké. Horní rámeček je pak o něco širší, protože v sobě skrývá plejádu senzor a hlavně 8-megapixelový fotoaparát. Na zádech se pak vyjímá duální fotoaparát s rozlišeními 13 MP + 13 MP, který podporuje tzv. bokeh efekt, kdy se zvýrazní zaostřené popředí a rozmaže se pozadí. Zároveň by měl telefon pořizovat kvalitní snímky za horších světelných podmínek. Spolu s fotoaparátem najdeme na zádech telefonu také blesk a také čtečku otisků prstů.

Smartphone dále disponuje 8-jádrový procesor MTK6763T s taktem jádra 2,0 GHz a grafickým procesorem Mali-G71 MP2, dále pak operační pamětí RAM o velikosti 6 GB, úložištěm s kapacitou 128 GB rozšířitelným o paměťovou kartu o dalších 128 GB. Dále se uvnitř nachází baterie s kapacitou 3 620 mAh s podporou rychlého nabíjení (nabije se za 1,5 hodiny), Bluetooth 4.0 a Wi-Fi 802.11a/b/g/n. Za zmínku stojí i podpora dvou SIM karet a pak hlavně podpora nejrozšířenější české 4G/LTE frekvence 800 MHz (B20). Na závěr nechybí Android 7.1 s podporou češtiny, USB-C port s již zmíněnou podporou rychlého nabíjení. V balení pak kromě telefonu, kabelu, adaptéru a manuálu najdete i ochranné pouzdro, fólii na sklo a redukci na sluchátka.

Tip: Pokud zvolíte některou z voleb registrované přepravy (Registered Air Mail) a budete nuceni zaplatit daň a popřípadě i clo, pak můžete po Gearbestu požadovat plnou kompenzaci veškerých poplatků. Stačí jen kontaktovat středisko podpory, doložit doklad o zaplacení skla a vše vám bude následně proplaceno.

Elephone U FB

Poznámka: Na produkt se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený či zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) a GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze. Více informací o záruce a případném vrácení produktu i peněz naleznete zde.

Dnes nejčtenější

.