Zavřít reklamu

Jarní měsíce jsou tady a spousta z nás tak začala podnikat nejrůznější výlety. Právě na ty se mnohdy vyplatí s sebou vzít záložní zdroj energie v podobě powerbanky. Ještě výhodnější je, když jsme schopni smartphone dobít co nejrychleji. A právě na jednu takovou powerbanku s podporou rychlého nabíjení a úctyhodnou kapacitou tu dnes pro naše čtenáře máme slevový kupón.

Powerbanka ZMI kromě slušné kapacity 20 000 mAh disponuje dohromady třemi USB porty – dvěma klasickými USB-A a hlavně  také jedním USB-C portem, který podporuje rychlé nabíjení o výkonu 40 W. Díky tomu je tak powerbanka schopna dobíjet nejenom chytré telefony, ale také notebooky. Navíc po připojení k počítači můžete powerbanku využít i jako USB hub, kdy ke dvěma zbývajícím USB-A portům můžete připojit například flashdisk, myš, klávesnici případně další periferie.

Zbylé dva klasické USB-A porty pak také nabídnou rychlejší nabíjení, a to konkrétně o výkonu až 18 W. Samotná powerbanka se dobíjí skrze USB-C port s podporou nejnovějšího standardu USB PD 2.0, díky čemuž je se do plna nabije za 3,8 hodiny. Na boku nechybí tlačítko napájení a čtveřice diod informující o zbývající kapacitě.

Samotná powerbanka váží 402 gramů, což je vzhledem ke zmíněné kapacitě skutečně chválihodná hmotnost. Ani rozměrově neurazí (15,8 x 8 x 1,8 cm) a díky svým zaobleným hranám skvěle padne do ruky. Zájemce jistě potěší i řada přepěťových ochran a přibalená dvojice kabelů – USB-C to USB-C a USB-A to USB-C.

Poštovné je zdarma. Při přepravě neplatíte daň ani clo, Gearbest uhradí poplatky za vás.

Powerbanka ZMI FB

Na produkt se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený či zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) a GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze. Více informací o záruce a případném vrácení produktu i peněz naleznete zde.

Dnes nejčtenější

.