Zavřít reklamu

Je skoro již tradicí, že se po vypuštění nových vlajkových lodí v určitých barvách Samsung později rozhodne i pro přidání barev dalších, které jsou však k dispozici jen na vybraných trzích. Přebarvení se tak dočkal například loňský Galaxy S8, který oblékl vínově červený kabátek či Note8, který zase Samsung přepracoval do několika zajímavých limitovaných edic upozorňujících na právě probíhající události. Ani letošní Samsung Galaxy S9 pak nebudou výjimkou. 

Na čínském webu jihokorejského giganta se objevily fotografie letošní vlajkové lodě přebarvené do červené barvy. I tentokrát Samsung sáhl po odstínu Burgundy Red, tedy po vínově červené, kterou použil u Galaxy S8. I na nejnovější vlajkové lodi však vypadá tato barva opravdu parádně a zajisté o ní bude velký zájem.

Pokud však doufáte, že se tento model dostane i na tuzemský trh, budeme vás nejspíš muset zklamat. Některé barevné varianty totiž Samsung prodává jen na vybraných trzích a je velmi pravděpodobné, že i červený Galaxy S9 bude tento případ. Pokud byste si jej však chtěli přeci jen zakoupit, budete muset vyrazit do Číny, kde prodeje tohoto modelu odstartují. V následujících měsících by pak mohl Samsung prodej spustit i jinde, například v Indii, kde prodával i loňský model v tomto odstínu.

Útěchou tak pro vás může být alespoň to, že ačkoliv vypadá Galaxy S9 v červené vskutku parádně, je jeho kabátek jedinou změnou, kterou na něm Samsung provedl. Hardware i software jsou totiž samozřejmě s ostatními modely shodné. 

galaxy s9 red fb

Zdroj: samsung

Dnes nejčtenější

.