Zavřít reklamu

České zastoupení Samsungu dnes oficiálně představilo nový přírůstek do řady telefonů Galaxy J – Samsung Galaxy J6, z čehož vyplývá, že se novinka bude prodávat i na českém trhu. Konkrétně bude Galaxy J6 nabízen ve dvou variantách (Single SIM a Dual SIM) a ve třech barevných provedeních – černé, zlaté a fialové. Prodej Galaxy J6 odstartuje už v polovině června a cenovka telefonu bude začínat na příjemných 6 499 Kč.

Mezi hlavní přednost nového Galaxy J6 patří bezesporu podmanivý 5,6palcový Super AMOLED Infinity displej, který vychází z designové tradice vlajkových smartphonů od Samsungu. Za pozornost  jednoznačně stojí i čtečka otisků prstů, která se již tradičně nachází na zádech telefonu. Neurazí ani baterie s kapacitou 3 000 mAh, 8-jádrový procesor, 3 GB RAM, 12-megapixelový zadní a 8-megapixelový přední fotoaparát a samozřejmě také Android 8.0 Oreo.

Takto nový Galaxy J6 vypadá ve všech barvách:

Ohromující Infinity displej

Nový telefon Galaxy J6 je vybaven skutečně ohromujícím 5,6 palcovým Super AMOLED Infinity displejem, který je zavedenou součástí tradičních řad Galaxy a nabízí vysoké rozlišení a zářivé barvy. Infinity displej poskytuje neuvěřitelný, ničím nerušený divácký zážitek téměř jako v kině a díky sytým barvám je sledování filmů a hraní her ještě podmanivější a zábavnější než kdykoli předtím.

Elegantní kovový rámeček telefonu Galaxy J6 v kombinaci s celoplošným Infinity displejem vytváří kromě toho elegantní a ergonomický design, který zajišťuje odolnost a pohodlné držení.

Každodenní pohodlí

Elegantní design však telefonu Galaxy J6 neubírá nic na praktičnosti a každodenním pohodlí, jelikož přebírá několik oblíbených funkcí z vlajkových mobilních přístrojů Samsung. Galaxy J6 nyní obsahuje zadní snímač otisků prstů, takže ho uživatel může odemknout, aniž by ho musel probudit z režimu spánku.

Telefon byl navržen s ohledem na hektický život dnešních uživatelů a je vybaven také baterií s kapacitou 3 000 mAh. Výkonný osmijádrový procesor s frekvencí 1,6 GHz se postará o to, že telefon dokáže zvládnout více náročných úloh, jako je přehrávání videa ve vysokém rozlišení, aniž by přitom vyčerpával baterii. Telefon Galaxy J6 je také vybaven 3 GB paměti RAM, vnitřním úložištěm o kapacitě 32 GB a slotem pro kartu micro-SD, takže nabízí uživatelům nekompromisní kombinaci výkonu a flexibility.

Všestranný fotoaparát

Díky všestranně použitelnému fotoaparátu, kterým je Galaxy J6 vybaven, nebylo pořízení dokonalého záběru nebo selfie nikdy jednodušší bez ohledu na to, čím se právě zabýváte. Zadní fotoaparát přístroje nabízí rozlišení 13 Mpx a přední fotoaparát rozlišení 8 Mpx, přičemž je vybaven funkcí výkonného ostření v reálném čase pro pořizování selfie a předním LED bleskem, takže uživatelé mohou pořizovat jasné a stylové selfie bez ohledu na denní dobu nebo světelné podmínky. Selfie lze navíc doplnit zábavnými nálepkami využívajícími technologii rozšířené reality, takže uživatelé mohou vytvořit skutečně jedinečné snímky, které mohou okamžitě sdílet se svými přáteli a rodinou.

Samsung Galaxy J6 FB

Specifikace Galaxy J6:

 Samsung Galaxy J6
Displej5.6” HD+ (1480×720) Super AMOLED
FotoaparátZadní 13 MP AF (f/1,9)

Přední 8 MP FF (f/1,9)

Rozměry149,3 x 70,2 x 8,2 mm
Aplikační procesor1,6GHz osmijádrový procesor
Paměť3 GB RAM

32 GB vnitřní paměti

Až 256 GB Micro SD

Baterie3 000 mAh
OSAndroid 8.0
SítěLTE kat. 4
KonektivitaWiFi 802.11 b/g/n (2,4 GHz), Bluetooth® v 4.2 (LE až 1 Mb/s), USB typ B, NFC (UICC*), poloha (GPS, Glonass, BeiDou**)

*Může se lišit podle země

**Pokrytí systému BeiDou může být omezené.

SnímačeAkcelerometr, snímač otisků prstů, Hallův snímač, snímač přiblížení
AudioMP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
VideoMP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

Dnes nejčtenější

.