Zavřít reklamu

Samsung momentálně pracuje na několika tabletech včetně vlajkové lodě Galaxy Tab S4. Dokonce některé modely už získaly potřebné certifikáty, což pouze naznačuje, že jejich představení je na spadnutí. V přípravě jsou ale i Galaxy Tab Advanced2 a Advanced2 XL, jejichž fotografie začaly před pár dny kolovat internetem, a tak si můžete udělat představu o tom, jak nadcházející tablety jihokorejské značky vypadají.

V květnu letošního roku se objevila informace, že levnější 10palcový tablet od Samsungu by se měl jmenovat Galaxy Tab Advanced2. V podstatě by se mělo jednat o přepracovanou a o něco málo vylepšenou verzi tabletu Galaxy Tab A 10.1, který se prodává od června 2016.

První designovou změnou je nahrazení hardwarových tlačítek ve spodní části přístroje softwarovými tlačítky, která budou zobrazena na displeji. Dále menší Galaxy Tab Advanced2 dostane port USB-C a nabídne rozlišení Full HD 1920 × 1200 pixelů, čip Exynos 7870, 3 GB paměti RAM a 32GB vnitřní úložiště.

Stejně tak i Galaxy Tab Advanced2 XL bude mít co nabídnout, a to konkrétně štíhlejší rámečky, softwarová navigační tlačítka, port USB-C, konektor 3,5 mm pro sluchátka, Bluetooth 4.2 a další. Prozatím však nejsou k dispozici žádné další podrobnosti, a tak nevíme, jakým procesorem a jak velkou pamětí RAM a vnitřním úložištěm bude Galaxy Tab Advanced2 XL disponovat.

Samsung ještě neprozradil, kdy přesně začne tablety prodávat. Galaxy Tab S4 bude zřejmě odhalen na konferenci IFA 2018 v Berlíně, která se bude konat v září. Je možné, že levnější tablety budou představeny po boku vlajkové lodě. Také je možné, že Samsung zkrátí názvy přístrojů na Galaxy Tab A2 a Galaxy Tab A2 XL.

samsung-galaxy-tab-s3-FB

Dnes nejčtenější

.