Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nový měsíc je tady a spolu s ním i velké slevové akce na Gearbest. Tentokrát si tento obří internetový obchod přichystal nejenom velké slevy na různé produkty a gadgety, ale také soutěže, kdy můžete vyhrát hodnotné ceny. Pojďme si je představit.

Od 3. do 9. září probíhá Treasure Hunt (honba za pokladem), kdy můžete využít kupón zajišťující slevu $50 při nákupu nad $99. Dále pak kupón na 30% slevu, když nakoupíte minimálně tři produkty, nebo 20% slevu při nákupu alespoň dvou produktů. A na závěr 10% slevu na cokoli. Pro získání kupónu je potřeba se přihlásit a jedním kliknutím si jej přidat ke svému účtu. Mějte však na paměti, že platnost kupónů je časově omezená a proto je potřeba je využít do několika hodin. Řada z nich se vztahuje na vybrané produkty.

Jestliže na Gearbestu nakupujete poprvé a máte účet na PayPal, pak můžete využít ještě jedné zajímavé nabídky. Gearbest si pro prvních 2 800 nových zákazníků přichystal slevu dalších $5 na každých utracených $50. Tuto akci lze navíc kombinovat s ostatními slevami a kupóny.

Připraveny jsou také soutěže. Ve hře Secret Wishing Pool můžete vyhrát špičkový smartphone Huawei P20 nebo robotický vysavač Xiaowa. Ve speciální mobilní hře, ke které je potřeba si nainstalovat aplikaci Gearbest, si můžete zasoutěžit o dron DJI Mavic Air a tablet Xiaomi MiPad 4.

Join-the-treasure-hunt-sale-post-banner
1ad-1

Dnes nejčtenější

.