Zavřít reklamu

Pokud stejně jako já žijete hudbou a chcete poslouchat kvalitní zvuk i na cestách, tak jste tady dneska naprosto správně. Od Swisstenu jsem pár dnů zpět dostal další balíček, ve kterém se mimo jiné nachází parádní bezdrátový reproduktor, který nese označení Swissten X-BOOM. Označení X-BOOM Swissten vybral naprosto správně, jelikož tento externí reproduktor je naprostá bomba. Je to především díky jeho designu, skvělé kvalitě přehrávaného zvuku, voděodolnosti a dalším aspektům. To už ale zase předbíhám, jelikož na všechny tyto vlastnosti se podíváme v pozdější části recenze. Pojďme se tedy na všechno pěkně popořádku podívat.

Oficiální specifikace

Jak už to bývá u mých recenzí zvykem, tak se prvně probereme oficiálními specifikacemi reproduktoru X-BOOM. Reproduktor vás zaujme především jeho zajímavým provedením, které je k dispozici hned v šesti různých barvách. Dále je reproduktor voděodolný, a to s certifikací IPX5, což znamená, že reproduktor bez sebemenšího problému odolá postříkání vodou z jakéhokoliv úhlu. Pozitivní hodnocení si u mě sklidila i výdrž baterie. Externí reproduktor Swissten X-BOOM disponuje 2.000 mAh baterií, která zaručí až 8 hodin aktivního provozu, tudíž se nemusíte bát, že byste někde zůstali viset bez vaší oblíbené hudby. Dále se X-BOOM vyznačuje samozřejmě čistým a kvalitním zvukem se zaměřením na opravdu hluboké basy, což můžu jen a jen potvrdit.

Balení

Balení reproduktoru X-BOOM mě svým způsobem vcelku překvapilo. Pokud se pro objednání tohoto produktu rozhodnete, tak vám přijde krásně zpracovaná krabice s outdoorovou tématikou. Přední strana disponuje jakýmsi okénkem, které vám dává možnost si reproduktor prohlédnout ještě před samotným rozbalením. Všeobecně se na krabičce nachází branding Swisstenu, na zadní straně se poté nachází obrázek popisující veškeré funkce a možnosti ovládání X-BOOMu. Po rozbalení krabice vytáhnete plastový obal, ve kterém se samozřejmě nachází reproduktor. Mimo něj poté v balení nalezneme kabel AUX pro propojení reproduktoru a microUSB kabel pro nabití. Jelikož se jedná o outdoorový reproduktor, tak se Swissten rozhodl k balení přidat i karabinu, pomocí které můžete reproduktor kamkoliv připnout. A kdo ví, třeba vám jednou tahle karabina zachrání život.

Zpracování

Reproduktor sám o sobě v ruce působí opravdu bytelně. Ze vnějšku se Swissten rozhodl použít gumu, abyste měli jistotu, že i v případě pádu se reproduktor nerozbije. X-BOOM můžete použít jak horizontálně, tak vertikálně, jelikož reproduktor disponuje nožkami, které zaručí, že reproduktor zůstane vždy na svém místě.

Velice zajímavá je poté horní část reproduktoru. Zde se nachází dohromady čtyři tlačítka. Uprostřed je klasické zapínací/vypínací tlačítko, které mimo jiné slouží ke spárování s vaším zařízením. Okolo tohoto tlačítka se nachází další tři, kdy jedno z nich slouží k pozastavení hudby a zároveň k přijatí příchozího hovoru. Nesmí samozřejmě chybět dvě tlačítka, pomocí kterých můžete jednoduše regulovat hlasitost či přepínat skladby.

Na hraně horní části reproduktoru se poté nachází krytka, díky které odkryjete veškeré konektory, kterými reproduktor disponuje. Jedná se o klasický AUX konektor, poté microUSB konektor sloužící k nabíjení a microSD slot, do kterého jednoduše zasunete SD kartu s hudbou a můžete začít poslouchat bez nutnosti jiného připojení.

Osobní zkušenost

Jsem Swisstenu opravdu vděčný za příležitost si tento reproduktor vyzkoušet. X-BOOM jsem testoval hned několik dní a jelikož je venku stále svým způsobem občas léto, tak jsem jej samozřejmě i vytáhl ven. Reproduktor nám v partě výborně posloužil k ozvučení celé zahrady, což je na tak relativně malý reproduktor opravdu skvělý výkon. X-BOOM funguje naprosto skvěle a bezproblémově, bluetooth signál je schopný přijímat z několik metrů vzdáleného telefonu a bez problémů zvládá přehrát jakýkoliv styl hudby. X-BOOM svým líbivým designem navíc přitáhne pozornost nejedněch očí. Ani ke zpracování a ani k designu nemám doopravdy jedinou výtku, vše spolu funguje naprosto skvěle a rozhodně budu X-BOOM používat i nadále.

swissten_x-boom_fb

Závěr

Pokud hledáte externí bluetooth reproduktor se skvělým, outdoorovým zpracováním a zároveň chcete, aby jednoduše vypadal dobře, tak je Swissten X-BOOM to pravé ořechové. Výdrž až osm hodin na baterii, odolnost prosti stříkající vodě ze všech úhlů, microSD slot pro karty a karabina v součásti balení – přesně tohle jsou ty největší výhody celého reproduktoru. Samozřejmě nesmím pominout to, že zvuk X-BOOMu je čistý, bez šumu a s hlubokými basy. Pokud vás ani předchozí aspekty nepřesvědčily o tom, že je X-BOOM opravdu skvělý, tak si představte, že si jej můžete se slevovým kódem pořídit za pouhých 620 korun s dopravou zdarma. Tato cenovka je dle mého názoru bezkonkurenční a myslím si, že lepší reproduktor v této cenové hladině určitě nenajdete.

Slevový kód a doprava zdarma

Se Swisstenem se nám podařilo domluvit 20% slevu na externí bluetooth reproduktor Swissten X-BOOM. Stačí při objednávce zadat kód (bez uvozovek) „SMX„. Společně s 20% slevovým kódem je navíc doprava zdarma – neváhejte tedy kód uplatnit co nejdříve, aby vám tato jedinečná nabídka neunikla. Kód stačí uplatit v košíku a cena se automaticky změní.

swissten_x-boom_fb

Dnes nejčtenější

.