Zavřít reklamu

Zahraniční prodejce příslušenství k mobilním telefonům Mobile Fun zveřejnil video, které zobrazuje funkční Galaxy S10+. Podle prodejce bylo video natočeno během testování ochranných skel pro displeje. Video nám neukazuje žádné funkce nebo prostředí telefonu, ale můžeme alespoň několikrát vidět zapnutý displej.

To hlavní, o co v tomto videu jde, je nevzhledný výřez v ochranné sklu v místě umístění čtečky otisků prstů. Už dříve jsme vás informovali, že Galaxy S10 může mít v tomto ohledu určité omezení a to se nyní potvrdilo.

Vypadá to však, že otvor ve skle není viditelný, když je obrazovka zapnutá. Každopádně tato část displeje nebude tak dobře chráněná jako jeho zbytek. Nicméně problém by mohl být jen v případě tvrzených skel, která disponují vrstvou, jež znemožňuje čipu otisků prstů registrovat dotyk.

Podívejte se na video níže a dejte nám vědět, co si o celém problému myslíte. Odradí vás tento problém od používání ochranných skel nebo si počkáte až Samsung upraví čtečku otisků prstů tak, aby fungovala i s ochrannými skly?

SmartSelect_20190213-180823_Chrome-1520x794

Dnes nejčtenější

.