Zavřít reklamu

S příchodem listopadu dorazily do Mobil Pohotovost předvánoční slevy, v rámci kterých pořídíte nejrůznější produkty výrazně levněji. Dobrou zprávou je, že ceny padly také u celé řady smartphonů, chytrých hodinek a tabletů od Samsungu.

Rádi byste někomu ze svých blízkých připravili vánoční překvapení v podobě nového smartphonu? Nyní je vhodná doba začít nakupovat. A pořídit nový telefon můžete klidně i sobě. Mobil Pohotovost totiž v rámci Black Friday zlevnila smartphony od Samsungu o tisíce korun. V akci je nejenom populární a cenově přijatelná řada Galaxy A (od 5 190 Kč), ale také vlajkové lodě Galaxy S10e|S10|S10+ (od 13 590 Kč) nebo nejnovější Galaxy Note10 (od 19 990 Kč). Všechny zmíněné telefony navíc můžete pořídit na splátky bez navýšení.

Pokukujete-li po doplňku v podobě chytrých hodinek od Samsungu, pak i vás Black Friday na MP potěší. Ve slevě jsou totiž jak elegantní Galaxy Watch ve verzích 42mm a 46mm (od 6 490 Kč), tak i sportovnější Galaxy Watch Active (od 4 990 Kč). Smartwatch jsou k dostání v několika barvách a navíc k nim obdržíte bonus v hodnotě 500 Kč.

Samsung Galaxy Watch Active FB

Ceny padly také u tabletu Galaxy Tab A 10.1 (2019). Ten lze pořídit jak ve verzi s LTE, tak i jako levnější model s Wi-Fi (od 4 690 Kč). Na výběr je ze tří barevných variant a k tabletu navíc dostanete bonus v hodnotě 800 Kč.

Samsung-Galaxy-S10-family

Dnes nejčtenější

.