Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Říkáme jí kostka 21. století a nejchytřejší PowerCube ze všech! Ovládání domácího prostředí na dálku skrze mobilní aplikaci je snazší, než si možná myslíte. Funkční a ještě k tomu velmi stylově vypadající řešení nabízí značka PowerCube se svou SmartHome zásuvkovou kostkou. Jak vlastně funguje?

PowerCube

Rozbočovače PowerCube jsou známé zejména pro svůj nekonvenční design a velmi praktický tvar, díky kterému se zapojené adaptéry neblokují. Kostka SmartHome jde ale ještě dál. Zdarma si stáhnete do telefonu aplikaci Allocacoc Smart app, kterou se svou PowerCube napárujete a rázem získáváte možnost všechny 4 zásuvky ovládat na dálku. Snadno si tak zapnete topení při cestě z domů z práce, nebo lampu ve vedlejší místnosti. Modré tlačítko samozřejmě funguje jako ON/OFF vypínač samo o sobě!

PowerCube iPhone

Zapojené spotřebiče můžete také načasovat nebo sepnutí navázat na aktuální situaci – např. váš příchod domů, východ a západ slunce, venkovní teplota či vlhkost vzduchu. Stačí k PowerCube vytvořit akci (zapnutí/vypnutí) a přidat podmínku za které se akce spustí.

SmartHome PowerCube iPhone

Systém si rozumí s asistenty Alexa a Google Assistant, takže po aktivaci dovedností  v jejich aplikaci zařízení rázem můžete ovládat hlasem, případně PowerCube zařadit do některé z vašich vytvořených scén.

Verzi s 1,5m prodlužkou i samostatnou zásuvků najdete na powercube.cz a powercube.sk

PowerCube iPhone fb

Dnes nejčtenější

.