Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou pro dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

Cat Quest

Hra Cat Quest je tak trochu jiné RPG, které jistě ocení nejenom milovníci koček. Ty jsou sice v této hře v hlavní roli, setkáte se zde ale také s draky , magií, nepřátelskými postavami … zkrátka se vším, co ke správné RPG patří. Hra Cat Quest byla v uplynulých letech opakovaně oceněna v nejrůznějších žebříčcích, a hráčům nabízí takřka nekonečné hodiny akční a dobrodružné zábavy.

Hru Cat Quest stáhnete zdarma zde (původní cena 139,99 Kč)

PUSH

Máte rádi nejrůznější více či méně složité hádanky, hlavolamy, puzzle a skládačky? Pak je hra Push pro vás zaručeně tou pravou. Je doslova nabitá spoustou různých hlavolamů k vyřešení. Zároveň se ale nemusíte obávat stresu z toho, že byste nedostali potřebný počet bodů nebo neobsadili první příčku žebříčku – tvůrcům hry záleželo totiž především na tom, abyste se u ní uvolnili, takže ji zbavili všech možných prvků soutěžení.

Hru Push stáhnete zdarma zde (původní cena 19,99 Kč)

Black Launcher

Black Launcher je velmi snadno použitelný nástroj pro spouštění aplikací na zařízeních s operačním systémem Android. Poskytne vám komplexní a přehledný seznam všech vašich aplikací, který bude navíc zbaven všech potenciálně rušivých prvků, jako jsou rozdílné ikonky, barvy a další položky. Díky černému uživatelskému rozhraní navíc šetří baterii u smartphonů s AMOLED displejem. Aplikace na vašem nezařízení nezabere příliš mnoho místa a je zcela bez reklam. Díky Black Launcher už nebudete muset žádnou aplikaci složitě hledat.

Aplikaci Black Launcher stáhnete zdarma zde (původní cena 23,99 Kč)

Resize Me Pro – Photo and Picture Resizer

Aplikace Resize Me Pro – Photo and Picture Resizer zajisté potěší všechny, kteří na svých Android zařízeních s oblibou upravují fotografie a dále je sdílí na e-mail nebo na sociální sítě. Aplikace umožňuje změnu velikosti fotografie, oříznutí, otáčení, nastavení jako tapetu, sdílení, a podporuje také dávkový převod fotografií do formátu JPEG nebo PNG.

Aplikaci Resize Me Pro stáhnete zdarma zde (původní cena 39,99 Kč)

Black Cam Pro B&W Camera

Patříte mezi příznivce černobílé fotografie? S aplikací BlackCam Pro B&W Camera můžete úchvatné černobílé snímky vytvářet přímo na vašem Android zařízení. Aplikace je velmi snadná na použití, nabízí řadu skvělých filtrů s možností živého náhledu, umožňuje úpravu kontrastu, jasu a dalších parametrů s živým náhledem a přidání efektů zrnitosti, vinětace a řady dalších.

Aplikaci Black Cam Pro stáhnete zdarma zde (původní cena 39,99 Kč)

Dnes nejčtenější

.