Zavřít reklamu

GRIS je vizuálně okouzlující hra, která před časem ohromila hráče na PC a herních konzolích. Nově už si ji můžete užít i na mobilních telefonech a tabletech se systémem Android. K dispozici je v obchodě Google Play za částku 139 Kč.

Hru publikuje vydavatel Devolver Digital, což už značí, že nejde o žádnou béčkovou hru. V minulosti už jsme mohli vidět od tohoto vydavatele hity jako Downwell, Hotline Miami anebo OlliOlli. 2D plošinovka GRIS rovněž patří mezi ty skvěle hodnocené hry, alespoň tedy na konzolích a PC. Z prvnotních dojmů hráčů to ale vypadá, že stejně vysoká hodnocení bude sbírat i Android verze.

Než aby šlo o nějakou plošinovku, která by měla těžkou obtížnost, tak je to spíše uklidňující až relaxující hra. Ono se ve hře nedá ani umřít a nečeká vás nějaké ohrožení. Je to spíše estetický zážitek, který se má vychutnávat. Pokud tak hledáte výzvu, u GRIS ji nenajdete. Maximálně zde jsou jednoduché hádanky. Jak postupujete hrou, tak vaše postava získává nové dovednosti a schopnosti. Odkaz do obchodu Play naleznete níže.

Hru GRIS můžete zakoupit v obchodě Google Play.

Dnes nejčtenější

.