Zavřít reklamu

Telefon vivo V19 se před měsícem objevil v Indonésii. Šlo ale o rebrandovaný model vivo V17. Dnes jsme se dočkali představení globální verze vivo V19, která už se dá počítat mezi novinky. Telefon má celkově 6 fotoaparátů, z toho dokonce duální selfie kameru. Dále třeba 4 500 mAh baterii s 33W rychlým nabíjením. Výkon telefonu obstarává čipset Snapdragon 712, který doplňuje 8GB RAM paměť a 128/256 GB úložiště.

Displej telefonu má velikost 6,44 palců a jedná se o Super AMOLED panel s FullHD+ rozlišením. Čtečka otisků prstů je ukryta pod displejem. V pravém horním rohu si můžete všimnout velkého průstřelu pro dvě selfie kamery. Ten hlavní foťák má 32 MPx, sekundární je ultra širokoúhlý fotoaparát s 8 MPx. Na zadní straně jsou další čtyři fotoaparáty. Ten hlavní má 48 MPx, dále to je 8 MPx ultra širokoúhlý foťák, 2 MPx senzor hloubky ostrosti a 2 MPx makro kamera.

Dále telefonu nechybí USB-C a rozhodně potěší 3,5mm audio konektor. Telefon by měl rovnou z krabice běžet s Androidem 10. Cena ani dostupnost telefonu není známá, nicméně víme to, že by se měl objevit i na evropském trhu, kde se vivo nedávno oficiálně objevilo.

Dnes nejčtenější

.