Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou pro dnešní den zcela zdarma nebo se slevou. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma nebo ve slevě v době psaní článku.

Luci – Intelligent Dream Journal

Láká vás možnost ovládání vašich vlastních snů? Prvním krokem k této dovednosti je jejich pečlivé zaznamenávání. Právě k tomu slouží aplikace Luci – Intelligent Dream Journal. Jak název napovídá, můžete do aplikace zaznamenávat děj svých snů, lze ji ale také využít k záznamu zvuku v průběhu vašeho spaní nebo třeba vyhledávání v již pořízených záznamech.

Sproggiwood

Hra Sproggiwood se vyznačuje krásným prostředím a propracovaným, zajímavým a chytlavým příběhem. Vaším úkolem v této dobrodružné tahové hře, inspirované finskou mytologií, bude postupné vybudování civilizace a zároveň také eliminování zákeřných monster, která se vám ve vašem pokroku budou snažit všemi možnými způsoby zabránit. Dejte průchod své kreativitě, ale také strategickému myšlení a plánování.

WOW Volume Control

Aplikace WOW Volume Control slouží k vylepšení ovládání hlasitosti u aplikací, notifikací a vyzvánění na vašem Android zařízení. Umožní vám snadno automatizovat úroveň hlasitosti v jednotlivých aplikacích, ale také u vyzvánění, hudby, budíků, časomíry, notifikací a v řadě dalších oblastí. Nastavení a přizpůsobení je velice snadné a nabízí řadu možností.

Castro Premium

Aplikace Castro Premium je informativní utilita pro všechny uživatele, kteří chtějí mít o výkonu a provozu svého Android zařízení co nejlepší přehled. Castro Premium důkladně a spolehlivě monitoruje hardware i software vašeho Android zařízení v reálném čase a poskytuje vám detailní přehled o jeho fungování včetně výkonu, stavu baterie, statistik CPU a GPU a dalších důležitých parametrů.

Monopoly

Nudíte se? Nekupujte si medvídka mývala, ale pořiďte si elektronickou verzi populární strategické deskové hry Monopoly od společnosti Hasbro. Ve hře můžete stejně jako v její deskové verzi prodávat a kupovat nemovitosti, taktizovat, plánovat a bohatnout. Hra nabízí několik herních režimů i široké možnosti nastavení a přizpůsobení.

Dnes nejčtenější

.