Zavřít reklamu

Nové chytré hodinky Polar Grit X jsou určeny sportovně založeným osobám, kteří zároveň chtějí velice dobrou výdrž baterie. Společnost tvrdí, že dokážou vydržet až 40 hodin na jedno nabití. A to v případech, kdy je aktivní každá funkce, včetně GPS. V úspornějším režimu nabízí na jedno nabití až 100 hodin, tedy něco málo přes čtyři dny.

Pokud jde o funkce, tak jich Polar Grit X nabízí opravdu hodně. Nechybí GPS, kompas, výškoměr, senzor srdečního tepu. Novinkou je tzv. FuelWise asistent, který vám podle dat doporučí ideální čas, kdy byste měli doplnit energii (podobně funguje i například Garmin Body Battery). Hodinky mají integrovanou i předpověď počasí anebo třeba dokážou zaznamenávat uživatelův spánek. Samozřejmostí je sledování velkého množství sportů a fitness aktivit.

Hodinky mají také zvýšenou odolnost. Splňují řadu vojenských certifikací a nevadí jím vlhkost, extrémní teploty anebo voda. Hlavním prodejním tahákem má být baterie. Pro srovnání například Garmin Fenix 6S vydrží až 50 hodin, ale pouze ve speciálním úsporném GPS režimu. Pokud byste chtěli využívat hodinky naplno, tak jsou na tom nové Polar Grit X  s baterií lépe. Cena hodinek je v USA 430 dolarů, v přepočtu bez DPH cca 11 tisíc Kč.

Dnes nejčtenější

.