Zavřít reklamu

Představení LG Velvet je sice plánováno až na 7. května, korejská společnost však už nyní odhalila parametry a díky tomu, že dříve jsme se dočkali poodhalení designu, tak byl v podstatě celý telefon představen. Čeká se už jen na cenu. Pojďme se tedy podívat čím plánuje LG nahradit oblíbenou řadu G.

Z dostupných informací víme, že se nejedná o žádný malý telefon – šířku bude mít 74,1mm, na druhou stranu tloušťku jen 6,8mm. Displej má 6,8 palců a poměr stran 20,5:9. Všimnout si můžete výřezu, ve kterém se ukrývá selfie kamera, která má 16 MPx. Displej bude podporovat i LG Stylus Pen a nebude chybět LG Dual Screen, což je speciální pouzdro, které má v sobě sekundární displej. Díky němu si tak můžete z telefonu udělat malý tablet. Nicméně jak stylus, tak i tohle pouzdro si budou muset uživatelé dokoupit zvlášť.

Výkon telefonu obstarává čipset Snapdragon 765G, který doplní až 8GB RAM paměť a 128GB úložiště. Potěší i podpora microSD karet. Co se týče konektorů, tak v telefonu nalezneme USB-C i 3,5mm audio konektor. Hlavní fotoaparát na zadní straně má 48 MPx, druhý fotoaparát je 8 MPx ultra širokoúhlý a třetí pak 5 MPx senzor hloubky ostrosti. Netradiční funkcí telefonu bude natáčení ASMR videí. Baterie telefonu má kapacitu 4 300 mAh. Dostane se i na podporu 5G sítí. K dispozici bude v šedé, bílé, zelené, žlutočervené barvě. Prodej začíná nejprve v domovské Jižní Koreji již 15. května a na cenu si musíme ještě počkat.

Dnes nejčtenější

.