Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nákupní šílenství v podobě Black Friday nebo chcete-li Černého pátku se na Alze opět rozjíždí na plné obrátky. Od této chvále – tedy konkrétně od pondělí 4. května od 9:00 – totiž můžete na Alze až do 17. května nakoupit tisíce nejrůznějších produktů s většími či menšími slevami. Ale pozor, jako již tradičně je jejich nabídka kusově omezená a po jejím vyčerpání většinou nebývá doplněna. S nákupy tedy rozhodně nevyčkávejte. 

Jako již tradičně se do Black Friday výprodeje na Alze dostala i celá řada Androidích telefonů, které stojí za pozornost. Jedním z nejzajímavějších je bezesporu Samsung Galaxy S10 Dual SIM, který lze sehnat o 29 % levněji – konkrétně pak za 14 990 korun. Potěší ale i 32% sleva na Xiaomi Redmi Note 7, který lze díky ní sehnat jen za 3999 korun namísto 5899 korun. 

Samsung-Galaxy-S10-plus-FB

Vybírat samozřejmě nemusíte jen z Android produktů, ale i z obrovského množství další elektroniky. Slevy padly jak na spoustu dalších smartphonů, tak i počítače, televize, kuchyňské spotřebiče, elektrické zubní kartáčky, reproduktory, hry na herní konzole a mnoho dalšího. Pokud máte tedy chuť nakupovat a zároveň jste příznivci parádních slev, určitě si nabídku Alzy prohlédněte. Stojí totiž rozhodně za to. Ostatně, jako vždy. 

Dnes nejčtenější

.