Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost jsme si pro vás připravili parádní slevovou akci, která posouvá úroveň jeho Black Friday ještě o úroveň dál. Dnešní akcí je totiž exkluzivní Super Black Friday, v rámci nějž si můžete zakoupit sluchátka Jabra či reproduktor JBL za naprosto bombastickou cenu. Tu můžete jako již tradičně získat po zadání slevového kódu, přičemž jeho využitelnost je omezená.

Sluchátka Jabra Elite 65t

Prvním zlevněným modelem jsou sluchátka Jabra Elite 65t v titanově černé variantě. Ta nabízí velmi kvalitní zvuk, možnost vyřizovat přes ně díky vestavěnému mikrofonu telefonní hovory, odolnost vůči prachu a vodě podle IP55, kompatibilitu s iOS i Androidem a skvělou výdrž. Co se týče výdrže baterie, ta je u sluchátek velmi dobrá. Zvládnou totiž na jedno nabití hrát 5 hodin, s nabíjecím pouzdrem se pak dostanete dokonce na 15 hodin.

Běžná cena těchto sluchátek je 4760 korun, v Black Friday pak 2990 korun. Díky slevovému kódu superbf je však můžete získat za 2490 korun. Kód lze využít pouze 10x, s nákupem tedy rozhodně neváhejte. 

Jabra Elite 65t Active

Druhým zlevněným modelem je Elite 65t Active v měděně modré variantě. I ten nabízí parádní zvuk, pětihodinovou výdrž na jedno nabití a až 15 hodin výdrže s nabíjecím pouzdrem, bezproblémové vyřizování hovorů či velmi pěkný design. Od předešlého modelu se pak kromě barevného provedení liší vyšší odolností proti prachu a vodě – konkrétně IP56. Pro sportovce je tedy o něco málo vhodnější.

Běžná cena sluchátek Jabra Elite 65t je 4890 korun, v Black Friday pak 3490 korun. Díky slevovému kódu superbf je však můžete získat za 2990 korun korun. Kód lze využít pouze 10x, s nákupem tedy rozhodně neváhejte. 

JBL PartyBox 1000

Dámy a pánové, tady se už hraje extraliga. Pokud sháníte perfektní party reproduktor, která vás a vaše okolí dokáže svým zvukem naprosto pohltit a navrch nabízí řadu skvělých funkci “navíc”, právě jste jej našli. Je jím JBL PartyBox 1000, král reproduktorů (nejen) z dílny JBL. Ten nabízí úchvatný výkon 1100W, díky kterému nemá problém parádně rozezvučet prakticky jakýkoliv prostor. Připojit k němu můžete svůj telefon, flashku, ale třeba i kytaru a svému okolí tak dát jednoduše vědět, s kým mají tu čest. Milovníky světýlek pak zaručeně potěší světelné efekty na celém předním panelu reproduktoru, které vytváří dechberoucí světelnou show. To však není ani zdaleka vše. Je libo ovládání gesty či DJ Pad? Oboje si u reproduktoru užijete, stejně jako jeho snadný transport díky skrytým kolečkům na jeho spodní straně. Zmiňovat pak to, že je jeho zvuk naprosto perfektní už je nejspíš naprosto zbytečné. 

Běžná cena reproduktoru je 25 990 korun, díky Black Friday pak 24 990 korun. Se slevovým kódem superbf jej však můžete mít jen za 19 990 korun. Ale pozor, kód lze využít pouze jednou. Platí tedy klasické pravidlo “Kdo dřív přijde, ten dřív mele” – v tomto případě tedy spíše kupuje. 

Dnes nejčtenější

.