Zavřít reklamu

Dnes se opět blíže podíváme na pět zajímavých her nebo aplikací, které jsou k dispozici po omezenou dobu zdarma nebo ve slevě. V době vydání článku jsou slevy aktivní, bohužel se však někdy může stát, že sleva již nebude pár hodin po vydání článku aktuální. Tomuto problému se však snažíme předejít a vybírat hlavně nové slevy na aplikace a hry, které by měly být aktivní i několik dní.

Hitman Sniper

Square Enix pokračuje v nadělování her zdarma. Tentokrát se dostalo na zajímavou střílečku Hitman Sniper, u které už z názvu poznáte mnohé. Jedná se o další hru ze série Hitman, ve které hrajete za Agenta 47. K zabíjení svých cílů však může v této hře využívat pouze odstřelovačku. K dispozici je více než 150 misí a například i zombie režim.

Siege of Dragonspear

Jedná se o samostatně spustitelný datadisk ke hrám Baldurs Gate a Baldurs Gate 2. Důvodem, proč píšeme obě hry je to, že příběh Siege od Dragonspear spojuje právě tyto dvě legendární RPG hry dohromady. Na hráče čeká více než 30hodinová kampaň plná taktických prvků, magie a dobrého příběhu.

Mind Games Pro

Dále zde máme logickou hru na procvičování mozku. Uvnitř naleznete velké množství miniher, které zlepšují například reflexy nebo paměť. Po každé minihře se můžete podívat na hodnocení a zjistit, kde excelujete a kde naopak musíte zabrat. Tahle Pro verze se liší v tom, že v ní nenaleznete žádné reklamy.

F-Stop Media Gallery

Bezplatnou verzi této galerie můžete bez větších problémů používat. Dá se do ní však koupit klíč, který zpřístupní všechny funkce jako je třeba zobrazení fotografií podle místa pořízení. Pokročilé vyhledávání, zápis metadat, uživatelské řazení anebo třeba záložky. K dispozici jsou i témata či chytrá alba.

Binary Fun

Na závěr zde máme zajímavou logickou hru s binárními čísly, ve které řešíte nekonečné množství úrovní. Ty jsou rozděleny do tří kategorií podle obtížnosti. Vývojáři upozorňují, že se nejedná o klasickou „jednoduchou“ logickou hru, která se dá vyhrát i štěstím. Zde se musí zapojit logické myšlení k vyřešení problémů.

Dnes nejčtenější

.