Zavřít reklamu

Na veletrhu CES 2020 jsme poprvé mohli vidět poodhalení chytrého obrazu Lenovo. Nyní jsme se dočkali nových informací, včetně toho, kde se bude dát předobjednat. K dispozici by měl být v srpnu 2020 za částku 399 dolarů, v přepočtu bez DPH 10 090 Kč. Předobjednat však půjde brzy na serveru Indiegogo za polovinu ceny.

Samotná velikost tohoto chytrého obrazu je 21,9 palců a má FullHD rozlišení. Potěší i matná úprava, která se pro obraz hodí více než klasický lesklý design, který známe třeba z monitorů nebo televizí. Uvnitř tohoto obrazu je řada senzorů, které analyzují okolní světlo i barvy a podle dat následně upravuje jas a teplotu fotografií či obrázků. Nechybí také senzor pohybu, se kterým půjdou měnit fotografie pouhým mávnutím ruky.

Obraz je vybaven i dvěma reproduktory a mikrofonem. Důvodem je to, že Lenovo v budoucnu chystá podporu pro Asistent Google či případně Alexu od Amazonu. Při vydání se bude prozatím spoléhat na podporu Google Fotek, přes které můžete vytvořit různá alba s vlastními fotografiemi a poté je poslat do chytrého obrazu.

Dnes nejčtenější

.